Tamamda hızlandırılmalı diyorsunda hızı ilkiyle aynı of: 2 side 250 ama nedense siteler fark edince hızda fark ediyorValla her nedir tam anlayamadım ama benim gözüme pek iyi gelmedi. Ve biraz hızlandırılmalı bence ama ilki kadar da hızlı olmasın.
Minecraft'taki chestdede aynı bilion deme renkleriChestin tahta yerleri her tarafta aynı olduğu için pek beğenmedim :C
16 Frame yani 16 ayrı resim var daha ne kadar yapayım.Hızlı dönüyor ve takıla takıla dönüyor. Resim sayısını artırmalısın bence.
16 dan fazla olmuyor mu? 16 biraz az kalmış sankiMinecraft'taki chestdede aynı bilion deme renkleri
16 Frame yani 16 ayrı resim var daha ne kadar yapayım.
Yapıcak bir şey yok o zaman frame sayısını arttırıcam.16 dan fazla olmuyor mu? 16 biraz az kalmış sanki
24 den fazla yapıcam ama o etrafını farklı yapma kısmı mantıklı24 frame olarak yap ayrıca böyle düz bir şekilde döndüreceksen kutunun dokusunda belli başlı farklılar yap her tarafı kusursuzca birbirine benzemesin yoksa kötü görünür.
Animasyonlarda standart olarak ya 24 kullanılır ya 18 daha altı olduğu zaman pek güzel gözükmüyor göze ondan diyorum. Daha fazla frame yapmak istersen kendi işini zorlaştırırsın.24 den fazla yapıcam ama o etrafını farklı yapma kısmı mantıklı
olsun maksat fanteziAnimasyonlarda standart olarak ya 24 kullanılır ya 18 daha altı olduğu zaman pek güzel gözükmüyor göze ondan diyorum. Daha fazla frame yapmak istersen kendi işini zorlaştırırsın.
Kaç frame yapmayı düşünüyorsun.olsun maksat fantezi
Allah ne verdiyse dicem daha yapmaya bile başlamadım kısmetKaç frame yapmayı düşünüyorsun.
144 kare yap ueheuAllah ne verdiyse dicem daha yapmaya bile başlamadım kısmet