Harflerin Kıyafetleri

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Harflerin kıyafeti olur mu? Onlarda bizim gibi üşür mü? Evet, içinizden "bunlar ne saçma sorular, deli misin?" dediğinizi duyar gibiyim.

Konumuz "yazı fontları". Harflerin giysileri de diyebiliriz. Onları şekilden şekile sokar aynı bizim gibi. Bazen harikalar yaratır, bazen de harikanın arkasına saklanırlar.
Mesela Tahoma. Sıkça görürüz. Severiz de kendisini. Forumda az font seçeneği olsa da kullanabileceğimiz yazı fontları var. Ben Tahoma fontunu kullanıyorum. Küçük ve dar hatlı harfler sunar bize Tahoma.
Arial vardır. Fontların atası diyebileceğimiz. Herkes sever Arial'ı, kullanır da. Harflerin giysileri hiç eskimez. Bazen modası geçer.
Yazıyı biraz kısa tutmak istiyorum, sıkıcı olmasın. Sizin en sevdiğin font hangisi ya da en beğenmediğiniz? Paylaşırsanız sevinirim.

@AdexTR @AtomyTR @GreenPvPServer @OlcayDmryrk @Pluginsel

Görüşmek üzere!

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hand writing mutlu güzel bir font. Belkide el yazısı yazdığım için bana sempaktik geliyordur.

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bir tane kullandığım font vardı 3 sene önce falan, şimdi onu bulsam çok iyi olur çok güzeldi.

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha çok grafiklerde kullanılan fontları seviyorum.
(Ama çoğunda küçük harfler yazılmıyor. :/)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Favorim, stereo-type.fr'de yayınlanan ve Clem'e ait "Jasmine and Greentea" fontu. :şapka:
Screenshot_16.png

Imperiash

Before the Doomsday
En iyi cevaplar
0
Droidiga'yı severim. Bence bahsettiğiniz "moda" konusuna epey bir uyuyor :D

Screenshot_2.png