Elbette bölünebilir. Boş alan bölmek diye bir şey varBiçimlendirme den Harddisk Bölemezsin.
Deneyip Gösterirmisin Ben Hala iddialıyım..Elbette bölünebilir. Boş alan bölmek diye bir şey var![]()
Disk yönetimine gir, alt menüdeki disklerden birine sağ tıkla. Orada "Birimi Küçült" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile diskte kullanılmayan alan ayrılabiliyor. Hatta gereksiz işlemlerim için uzun süre önce 36GB lık bir alan ayırdım bile ben.Deneyip Gösterirmisin Ben Hala iddialıyım..
böldüm biçimlendirmeden problem olmadıDeneyip Gösterirmisin Ben Hala iddialıyım..
Farkındaysan, Ben Kullanılmayan Alan diye yorum yazmadım, Biçimlendirme den Harddisk Bölemezsin. yazdım Kısaca Konu yorumuna göre dediğim doğru..[DOUBLEPOST=1427486660,1427486561][/DOUBLEPOST]Disk yönetimine gir, alt menüdeki disklerden birine sağ tıkla. Orada "Birimi Küçült" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile diskte kullanılmayan alan ayrılabiliyor. Hatta gereksiz işlemlerim için uzun süre önce 36GB lık bir alan ayırdım bile ben.
o zaman Harddisk kullanılmayan alanını ayırdın üstte tabir olarak dolu yazmışsın. Cevabımı ona göre vermiştimböldüm biçimlendirmeden problem olmadı
110GB'ı dolu diyorFarkındaysan, Ben Kullanılmayan Alan diye yorum yazmadım, Biçimlendirme den Harddisk Bölemezsin. yazdım Kısaca Konu yorumuna göre dediğim doğru..[DOUBLEPOST=1427486660,1427486561][/DOUBLEPOST]
o zaman Harddisk kullanılmayan alanını ayırdın üstte tabir olarak dolu yazmışsın. Cevabımı ona göre vermiştim
Benim Anladığım Windows yüklerken ayırdığı sürücüyü 110GB olarak ayrıdığı ve sonra tekrar böleceği yönündeydi iyi Benim hatam.. Sonuçta tek sen düşünmüyorsun..110GB'ı dolu diyor110GB lık bir hdd göster bana
Pratiğini kullanırsan boş olan kısmı ayırmak istediğini anlarsın
![]()