Harici diske bölüm oluşturursam disk biçimlenirmi ?

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elimde 110 gbsi dolu bir harici disk var ve buna oyun bölümü açıcam yani diske bir bölüm açıcam aynı C de bölünce yeni bir disk oluşması gibi bu disktede takınca iki adet disk oluşacak yani bölücem peki bunu bölersem biçimlenirmi?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bicimlenmez.bos alan ayiracaksin ne de olsa. Zaten dolu alani ayirmaya izin de vermiyor...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Git 2. Bir harddisk al en kolayı. Zaten çok pahalı değiller.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Deneyip Gösterirmisin Ben Hala iddialıyım..
Disk yönetimine gir, alt menüdeki disklerden birine sağ tıkla. Orada "Birimi Küçült" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile diskte kullanılmayan alan ayrılabiliyor. Hatta gereksiz işlemlerim için uzun süre önce 36GB lık bir alan ayırdım bile ben.

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Disk yönetimine gir, alt menüdeki disklerden birine sağ tıkla. Orada "Birimi Küçült" diye bir seçenek var. Bu seçenek ile diskte kullanılmayan alan ayrılabiliyor. Hatta gereksiz işlemlerim için uzun süre önce 36GB lık bir alan ayırdım bile ben.
Farkındaysan, Ben Kullanılmayan Alan diye yorum yazmadım, Biçimlendirme den Harddisk Bölemezsin. yazdım Kısaca Konu yorumuna göre dediğim doğru..[DOUBLEPOST=1427486660,1427486561][/DOUBLEPOST]
böldüm biçimlendirmeden problem olmadı
o zaman Harddisk kullanılmayan alanını ayırdın üstte tabir olarak dolu yazmışsın. Cevabımı ona göre vermiştim

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Farkındaysan, Ben Kullanılmayan Alan diye yorum yazmadım, Biçimlendirme den Harddisk Bölemezsin. yazdım Kısaca Konu yorumuna göre dediğim doğru..[DOUBLEPOST=1427486660,1427486561][/DOUBLEPOST]
o zaman Harddisk kullanılmayan alanını ayırdın üstte tabir olarak dolu yazmışsın. Cevabımı ona göre vermiştim
110GB'ı dolu diyor :( 110GB lık bir hdd göster bana :( Pratiğini kullanırsan boş olan kısmı ayırmak istediğini anlarsın :(

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
110GB'ı dolu diyor :( 110GB lık bir hdd göster bana :( Pratiğini kullanırsan boş olan kısmı ayırmak istediğini anlarsın :(
Benim Anladığım Windows yüklerken ayırdığı sürücüyü 110GB olarak ayrıdığı ve sonra tekrar böleceği yönündeydi iyi Benim hatam.. Sonuçta tek sen düşünmüyorsun..