Harita Geleceği

oğuz kaan aybak (2)

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba! Uzun bir aradan sonra gene ben! Bundan sonra çıkacak haritalarımın ve bunların tarihini açıklayacağım. Ve yapımcıları...
The Story of Griffia | 2016'nın sonları veya 2017 (Rile ve Xematic)
Gangsterler 6: Yalnız Değiliz | 2016'nın sonları veya 2017'nin başları(eserselamitastan ve Rile)
Gangsterler 7: Antalya | 2017 (eserselamitastan ve Rile)
Gangsterler 8: Harran | 2017 veya 2018'in başları (eserselamitaştan ve Rile)
Gangsterler 9: Babil | 2017 veya 2018'in başları (eserselamitastan ve Rile)
Sadece Gangsterler 10 | 2018 (eserselamitastan ve Rile)
Quartz Block REMASTERED | 2016 veya 2017 (Xematic ve Rile)
Danron Island | 2017 veya 2018 (Rile)
The Legend of Zelda: World of Shades | 2018 veya 2019 (Rile)
Haritaların yapımcıları ve çıkış tarihi duruma göre değişebilir.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar uzun süre mc oynuycakmısın ve mc kalıcakmı o zamana :D. İnş kalır da oynarız :)

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eserselami ölmedimi hala beyaa senin takma ad neydi :D hangisinin yapımına yardım edecen sen bu arada kıbrısta geçen olmayacakmı beyaa veya hangisi kıbrısta geçiyor :D

oğuz kaan aybak (2)

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eserselami ölmedimi hala beyaa senin takma ad neydi :D hangisinin yapımına yardım edecen sen bu arada kıbrısta geçen olmayacakmı beyaa veya hangisi kıbrısta geçiyor :D
Benim eski takma adım eLIR'dı.. Ama artık Rile. Ve evet Eser yaşıyor :D Sadece Gangsterler 10 haritası birden fazla yerde geçecek bunlardan biri Kıbrıs olabilir "belki".
Gangsterler 6: Yalnız Değiliz'in konusu maceranın başından beri birinin seni izlediğini anlıyorsun. Sonra birileri seni öldürmeye çalışıyor ama kurtuluyorsun. Amacın seni öldürmeye çalışan adamları öldürmek.
Gangsterler 7: Antalya'nın konusu senin bazı adamlara borcun var. Oyun zamanına göre 1 yıl içinde borcu ödeyecek kadar para toplaman lazım.
Gangsterler 8: Harran'ın konusu uçakla Japonya'ya uçarken uçak kaza yapıyor ve Harran'a düşüyorsun.
Gangsterler 9: Babil'in konusu daha tam belli değil. Aynı şekilde Sadece Gangsterler 10'un konusuda belli değil.
Quartz Block REMASTERED, Xematic ile birlikte yaptığım eski bir haritanın daha iyi mekaniklerle baştan yapılmış hali.
The Story of Griffia ise orta çağda geçen bir macera haritası. Daha çok hikayeleri açıklamak istemiyorum :D

AlfaTayfa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim eski takma adım eLIR'dı.. Ama artık Rile. Ve evet Eser yaşıyor :D Sadece Gangsterler 10 haritası birden fazla yerde geçecek bunlardan biri Kıbrıs olabilir "belki".
Gangsterler 6: Yalnız Değiliz'in konusu maceranın başından beri birinin seni izlediğini anlıyorsun. Sonra birileri seni öldürmeye çalışıyor ama kurtuluyorsun. Amacın seni öldürmeye çalışan adamları öldürmek.
Gangsterler 7: Antalya'nın konusu senin bazı adamlara borcun var. Oyun zamanına göre 1 yıl içinde borcu ödeyecek kadar para toplaman lazım.
Gangsterler 8: Harran'ın konusu uçakla Japonya'ya uçarken uçak kaza yapıyor ve Harran'a düşüyorsun.
Gangsterler 9: Babil'in konusu daha tam belli değil. Aynı şekilde Sadece Gangsterler 10'un konusuda belli değil.
Quartz Block REMASTERED, Xematic ile birlikte yaptığım eski bir haritanın daha iyi mekaniklerle baştan yapılmış hali.
The Story of Griffia ise orta çağda geçen bir macera haritası. Daha çok hikayeleri açıklamak istemiyorum :D
Umarım bu bütün projeleri gerçekleştirirsin bizde oynarız Kıbrıs'ta gezinmek fena olmazdı bu arada :D hadi bekliyoruz yapında oynayalım Eserede söyle kendi sitesinede atsın :D bu arada her haritada sen varsın şuanlık :D

Aklıma bu geldi...Garip.
Çocuğun aklı çalışmıyor herhalde acaba video çekmeyi nasıl öğrendi bir mucize :D