Harita Oyunu 2

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İngiltere FKC Müttefikliği! Maddeler:
1- Müttefiklik 1150 yılına kadar sürecek ve bozulmayacaktır.
2- Ordular gerektiği zaman anlaşmalı olarak birlikte hareket edebileceklerdir.
3- İngiltere FKC'ye 100 gold verecektir
4- Kıtlık zamanında kıtlıkta olan ülkeye refah seviyesi daha iyi olan ülke erzak yollayacaktır
Sizin ittifağınıza katılmak istiyorum!Ama ismi Avrasya Müttefiklik Antlaşması (AMA) olursa!

Bu arada deniz aşırı topraklar arasında kırmızı çizgi varsa ora kara sınırı diye sayılır.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FKC Nazi İstanbulunu baskıcı yönetimden dolayı kınıyor ve İngiltere'ye kınama çağrısı yapıyor!

WeedciKebab

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Kebabistan - Nazi İstanbulu Anlaşması

İki taraf da birbirine avellik yapmayacak.
Bildiğimiz müttefiklik
Kebabistan Anadolu'da batı yönüne fazla kafa atmayacak (Marmara - Ege - Akdeniz).
Nazi İstanbulu Anadolu'daki doğu yönüne fazla kafa atmayacak (Karadeniz - İç Anadolu - Doğu Anadolu - Güneydoğu Anadolu)
Müttefikliği kutlamak için iki taraf da birbirine kebab ısmarlayacak.
Süre: 598465486498598498 yıl
Kebab Han: Yanındayız avel

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tur başı para:5000
Gider:1000
Gelir:600
Tur sonu para:4600
Yapılan Hamle: Toprak alındı.
Edit: Toprak almayı unutmuşum Çanakkale'nin sağındaki toprağı alıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Prusya olarak FKC'yi agresif açıklamalarını durdurmasını teklif ediyorum!Dünya barışını korumak için birbirimizle iyi anlaşmamız gerek!
Ülkede ki 3000 Leh'i katlettim.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı şekilde İngiltere Nazi İstanbulun baskıcı yönetiminden dolayı kınıyor ve uyarı gönderiyor.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Prusya olarak FKC'yi agresif açıklamalarını durdurmasını teklif ediyorum!Dünya barışını korumak için birbirimizle iyi anlaşmamız gerek!
Ülkede ki 3000 Leh'i katlettim.

Bu agresif açıklamalar haksızlığa karşıdır! Eğer haksızlığa karşı durmazsak biz de haksızlığın bir parçası oluruz! ☭
(Gomünüz değilim RP bu)
(Edit: Havaya girmek için Kızıl Ordu Korosu dinliyor ve herkese tavsiye ediyor)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baskıcı yönetim ha? Gösteririm ben size baskıcı yönetimi. Malum ırkın pislik ırk olduğu ile ilgili konuşma yapıldı. Konuşmaya katılan herkesin malum "Heil Hitler!" hareketini yapması dikkat çekti. Malum ırkın insanları tutuklanmaya başlandı. Kebabistan'ı malum ırkı soykırmaya çağırıyorum.

Son düzenleme: