O sırada bende plan yapar ve Victoria 2 oynarım.Ben bi 30-40 dk afkyım oyun donsun tur atlamayın.
"Dengesiz Türk"'ün bir Almanın demesi gülünç, diye açıklıyor Hitler. Öldürülen Türkler için ülkede yas ilan edildi. Karşılık olarak ülkedeki Almanlar tutuklanıyor ve kolları kesilip Prusya'ya kaçmaları için serbest bırakılıyor.Türkler'in dengesiz hareketleri nedeniyle ittifaktan ayrılma kararı aldık.Türkler kendine gelene kadar Türkiye'ye gidiş yasaklandı.Ülkede ne kadar Türk varsa idam edildi.Türkler'le ticaret yasaklandı.
Acaba EU4 mü oynasam Victoria 2 mi .DO sırada bende plan yapar ve Victoria 2 oynarım.
Bilmem ki asdfg istersen vic2 multi atarızAcaba EU4 mü oynasam Victoria 2 mi .D
Prusya Kralı olarak diyorum ki: Türklerle olan bu diplomatik kriz halka yansımamalı,askere yansımalı.Ondan Türk yasaklarını iptal ediyorum!Ama ülkenin yakınlarında Türk askeri gördüğüm gibi kellesini uçurttururum!Türk halkı dostumuzdur,Türk hükümeti düşmanımızdır!"Dengesiz Türk"'ün bir Almanın demesi gülünç, diye açıklıyor Hitler. Öldürülen Türkler için ülkede yas ilan edildi. Karşılık olarak ülkedeki Almanlar tutuklanıyor ve kolları kesilip Prusya'ya kaçmaları için serbest bırakılıyor.
RP dışı: 3. tur başladı mı?Bilmem ki asdfg istersen vic2 multi atarız
Prusya Kralı olarak diyorum ki: Türklerle olan bu diplomatik kriz halka yansımamalı,askere yansımalı.Ondan Türk yasaklarını iptal ediyorum!Ama ülkenin yakınlarında Türk askeri gördüğüm gibi kellesini uçurttururum!Türk halkı dostumuzdur,Türk hükümeti düşmanımızdır!
KAİ ortak olarak Girit'e kaşif gönderdi.Sıkıntı çıkmazsa 1 tur'a Girit Fransa'nın olucak.İttifak üyelerinin orda üssü olucak.
@bluestrom02 nin geliri:
Tur başı para:4600
Gelir:600
Gider:400
Kalan para:4800
Çanakkale'nin sağındaki toprak da benim.şimdi 3. tur başlasın. Bu gün 4. tura geçilmesin.
3. Tur (SONBAHAR):
Tur başı para:4300
Gider:1000
Gelir:800
Tur sonu para:4100
1 Toprak Alındı.
![]()
Çanakkale'nin sağındaki toprak da benim.
Turdan önceki para: 4300
Gider:1000
Gelir:800
Tur sonu para: 4100
Hamle: Toprak alındı.
Ağırlık verildi: İç siyasetle ilgili çalışmalar
Sonuç: 1 yeni toprak ve isyan oranında %0.5 düşüş.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim toprakları niye adamdan saymıyorsunuz? Bu arada KAİ neyin nesi?Beklettiğim için üzgünüm gençler.
Tur başı para:5100
Gider:1400
Gelir:700
Tur sonu para:4400
Olay: Mora yarımadası KAİ ortak toprağı oluyor ve FKC bir toprak alıyor.
![]()
Editle. (Ihm Balıkesir deniyor oraya)
Benim toprakları niye adamdan saymıyorsunuz? Bu arada KAİ neyin nesi?
Hayır yeni tur başlıyor.Kutsal Avrasya İttifakı (Prusya,FKC,İngiltere) Bir de herkes kendi haritasını editliyor
ÖNEMLİ!:
Bu günlük savaş bitmiştir @bluestorm02 EU4 oynuyor @LordOfStrategy Vic2'de kopuyor ben de EU4'e doğru gidiyorum yarın görüşürüz
Hayır yeni tur başlıyor.