Atatapan_Hükümdarı
Yeni Üye
- En iyi cevaplar
- 0
Atatapanda gerileme dönemi başladı.
Yeni hükümdar kim?(Milli Yas)
Atatapan hükümdarı hayata veda etti.
![]()
![]()
Tüm halk üzgün. (ortada mutlu olan @LordOfStrategy )
İspanyadaki CebeliTarık Boğazını ele geçirdim ? Oradan bol bol gelir geliyo Enflasyon umrumdamıİspanya'da ülke mi var O_o
Gelir çok az.Ozaman bir yer söle oradanda çekeyim.
![]()
(Hükümdar olmadığı için gerileme devri. Taht kavgası)Yeni hükümdar kim?
Buldum aslında Novgorod'u ele geçirebilirimde kış dönemi toprak çok pahalı.Zaten Fransa ittifak arası paylaşılıyor Otranto boğazının karşısını da Atatapan Hükümdarından izin alarak ele geçirirsen oradaki ekonominin de bir kısmını kendine çekersin
Orada az insan var bir ülkeye yeni bağlandığı için.İspanyadaki CebeliTarık Boğazını ele geçirdim ? Oradan bol bol gelir geliyo Enflasyon umrumdamı![]()
Atatapan da sıkıyönetim hali.Atatapan'da ekonomi hızla düşüyor,enflasyon 10,5,isyan oranı 19,9 acil müdahale gerek.Kıtlık 26,1 oldu evler yağmalanıyor kaos ortamı oluştu.
Bu arada Enflasyon nasıl gidiyor hala yükseliyor mu ?Orada az insan var bir ülkeye yeni bağlandığı için.
Bu arada tur biticek hamlelerinizi yapın.
Eh işte.0,5'lik bir düşüş var.Bu arada Enflasyon nasıl gidiyor hala yükseliyor mu ?![]()
İsyan oranı bir anda 75,5 oldu ve isyan çıktı.Askerlerinin 75%i isyancı oldu.Atatapan da sıkıyönetim hali.
Orada az insan var bir ülkeye yeni bağlandığı için.
Bu arada tur biticek hamlelerinizi yapın.
Yine de nüfus az.Mısır-Mersin-İsrail-Fas tarafına oyuncu gelse değerlenir.Ama orası Londra Boğazı ile Akdeniz'i bağlıyor
iç savaşlar durduruldu.