bluestorm02
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Aynen diğerlerine göre baya bir geliri var suveyş olsaydı oradan ne ekonomi yapardım.Ama orası Londra Boğazı ile Akdeniz'i bağlıyor
Aynen diğerlerine göre baya bir geliri var suveyş olsaydı oradan ne ekonomi yapardım.Ama orası Londra Boğazı ile Akdeniz'i bağlıyor
Hayır iç savaş devam ediyor 1 bölgem kaldı oda başkent.Ülke refah durumu düzeltildi. Halkın ihtiyaçları için 100 akçe dağıtıldı. 900 akçe ile bilim binası onarıldı.
Bakiye: 2000
0.2 ama hala benimki gibi 0 değil.FKC refah seviyesi ve isyan seviyesi yönünden altın çağ yaşamaktadır.
Yo öyle bir şey yok.Hayır iç savaş devam ediyor 1 bölgem kaldı oda başkent.
0.2 ama hala benimki gibi 0 değil.![]()
Yo öyle bir şey yok.
Yeni hükümdar. İttifakları bozdu. Ülke refah durumu düzeltildi. Bilim binası 1 ay içinde onarıldı. Halk eski olaylar için hala hükümdara sinirli ülke refah oranı %42
Enflasyonu düşürmek üzereyim bi kış geçsin nasıl düşürecem görürsün öle bir düşececkki enflasyon.Enflasyon havada ama
Başgana itiraz edemezsin
Yani ?
10krktr
Lütfen önceki mesajları okuyun? Halkın refah oranını düzelttim. Akçeler dağıttım. Bilim alanında gelişiyoruz.Ülke yıkıldı yıkılacak demek oluyor bu. Bir şeyler yap.
Lütfen önceki mesajları okuyun? Halkın refah oranını düzelttim. Akçeler dağıttım. Bilim alanında gelişiyoruz.