LordOfStrategy
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Onları yapmadan önce toprak durumuna bak.Lütfen önceki mesajları okuyun? Halkın refah oranını düzelttim. Akçeler dağıttım. Bilim alanında gelişiyoruz.
Onları yapmadan önce toprak durumuna bak.Lütfen önceki mesajları okuyun? Halkın refah oranını düzelttim. Akçeler dağıttım. Bilim alanında gelişiyoruz.
Düzeltiriz kardeş sıkıntı yapmaRefah oranını düzeltsen ne olacak şehirler hala isyancıların elinde.
Öyle direk olmuyor.Düşmanın 900 yaya,60 okçu ve 20 atlısı var.Sende ise 100 yaya,10 okçu ve 3 atlı var.Gemiler yakıldı.Düzeltiriz kardeş sıkıntı yapma
---
Ülkenin tüm bakiyesi askerlik işleri için harcandı. İki şehir geri alındı ? (Alınsın artık)
(Niye ben ben tarafsızımTur başı Para:3570
Gelir:700
Gider:1000
Asker Sayısı:600 Yaya 600 Atlı 4 Gemi
Olay:Bir bölge alınıp tüm ekonomisi sömürüldü(Almanyanın ekonomisi)
![]()
Ortaklık teklif ediyorum.Öyle direk olmuyor.Düşmanın 900 yaya,60 okçu ve 20 atlısı var.Sende ise 100 yaya,10 okçu ve 3 atlı var.Gemiler yakıldı.
(Niye ben ben tarafsızım)
İngiltere'ye ekonomik ortaklık ve boğazlardan geçiş zni teklif ediyorum.
Kabul edildi.Öyle direk olmuyor.Düşmanın 900 yaya,60 okçu ve 20 atlısı var.Sende ise 100 yaya,10 okçu ve 3 atlı var.Gemiler yakıldı.
Ortaklık teklif ediyorum x2Öyle direk olmuyor.Düşmanın 900 yaya,60 okçu ve 20 atlısı var.Sende ise 100 yaya,10 okçu ve 3 atlı var.Gemiler yakıldı.
Sende turunu oynada.Öyle direk olmuyor.Düşmanın 900 yaya,60 okçu ve 20 atlısı var.Sende ise 100 yaya,10 okçu ve 3 atlı var.Gemiler yakıldı.
Oranın ekonomisini ele geçirdin ya.Lan o haritadaki toprak patlaması niye ne oluyor
Ülkelerin ekonomisini hesaplasana ._.Oranın ekonomisini ele geçirdin ya.Ben ele geçirsem orayı ben alacaktım. .d
Turda 2000 mi ne alıyosun.KAİ Atatapan İsyancılarına silah gönderip açıktan destek veriyor
Ülkelerin ekonomisini hesaplasana ._.