Harita Oyunu 2

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tur başı Para:3470
Gelir:1400
Gider:1480
Tur Sonu Para:3390
Asker Sayısı:600 Yaya 600 Atlı 7 Gemi
Güncelledim daha fazla gemi demek daha fazla ticaret demek. :D

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atatapan bence artık yok olmalı. Adamın ordusunun %25'i kaldı ve bütün ülkeyi verdi neredeyse. İsyancılar da destekleniyor.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atatapanlar battı. İsyancılar ile KAİ ittifakı anlaştı. Bütün topraklar KAİ toprağı oldu ve FKC ile İngiltere arasında anlaşmalı bölüşüldü. Şimdi ülkeler şehirleri inşa ediyor.
Bunun sonucu olarak FKC iyice şahlandı.
Dipnot: Atatapan Hükümdarı isyancılar tarafından öldürülmüştü.

Bu günlük bitsin bence zaten forum kafayı yedi saldırı falan oluyor.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş biri özet geçebilir mi? @CelilOguz 'un niye bu kadar toprağı var? Ayrıca saatler bana uymuyor yav.

Benim ülkeyi başkasına mı devretsek? Sadece sabah girebiliyorum haftaiçi ve az vaktim oluyor takip edemiyorum.

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada benim eski geliri bulamadım neydi benim
Kırmızı yerlerin geliri 1000 olsun mu?

Din haritası
Arkadaş biri özet geçebilir mi? @CelilOguz 'un niye bu kadar toprağı var? Ayrıca saatler bana uymuyor yav.

Benim ülkeyi başkasına mı devretsek? Sadece sabah girebiliyorum haftaiçi ve az vaktim oluyor takip edemiyorum.
Devretsek iyi olur ama batırmayacak biri olmalı.Çünkü bazı kabileler ona katılmayı kabul etti.

@bluestorm02 sen turu bitir açınca benim işim var.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Fransanın tüm gelirini kendine çekiyor aslında orası değil toprağın sadece gelirini alıyor oranın bi yana onun yani. :D