LordOfStrategy
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ne ediyim maksimum böyle adxfghBildiğin fransanın bayrağını almımşın vassallı olacak.ASDA Altı üstü ortaya Komunist işareti koyulmuş.
![]()
B)
Ne ediyim maksimum böyle adxfghBildiğin fransanın bayrağını almımşın vassallı olacak.ASDA Altı üstü ortaya Komunist işareti koyulmuş.
![]()
%9 kişii Ateistlerin hepsini katlederse.N*h dersem uyarı alır mıyım ._.
Edit: Ülkenin %90'ı Ateist. %10'luk kesimin %9'u Hristiyan %1lik kesim de Müslüman.
Ülke dini yavaş yavaş değişebilir.Acaba sonralarıda din değişikliği olur mu ?![]()
(Orağı görmeye çalışırken kör oldu)Ne ediyim maksimum böyle adxfgh
B)
![]()
%9 kişii Ateistlerin hepsini katlederse.sad Ciddiyim böle bir şey olabilir eğer savaşçıylarsa.
(Belki askerlerin çoğunluğu başka dindedir bi isyan çıkararsa gg .DASD)
Ülke Komünist olduğu için sürekli bir Antiteist propaganda var. Biraz zor o. Rejim değişirse din değişebilir ancakÜlke dini yavaş yavaş değişebilir.
Ama Prusya veya İngiltere'nin dini değişebilir.Propagandaya göre.(Orağı görmeye çalışırken kör oldu)
Ülke Komünist olduğu için sürekli bir Antiteist propaganda var. Biraz zor o. Rejim değişirse din değişebilir ancak
Biliyorsun ticari bir devletim herkese mal dağıtırken Din'ide onlara götürüyor olabilirim sen fark etmeden nüfusun %50 sini katolik yapabilirim.(Orağı görmeye çalışırken kör oldu)
Ülke Komünist olduğu için sürekli bir Antiteist propaganda var. Biraz zor o. Rejim değişirse din değişebilir ancak
Yav benim param neBiliyorsun ticari bir devletim herkese mal dağıtırken Din'ide onlara götürüyor olabilirim sen fark etmeden nüfusun %50 sini katolik yapabilirim.![]()
Benim paramı bekliyoruz.Bir de tur ilerlemedi mi hala? Biz ne bekliyoruz?
4480 ve bu arada olursa anca Protestan olur din.Yav benim param ne
Benim paramı bekliyoruz.
Bu tur Almanya'nın ortalarına ilerliyorum güncel harita yok bende.4480 ve bu arada olursa anca Protestan olur din.![]()
Bu tur Almanya'nın ortalarına ilerliyorum güncel harita yok bende.
Tur başı para:4480
Gider: 1000
Gelir: 1200
Tur sonu para: 4680
Ülke Nazi-Komünist çatışmasından çalkalanıyor.
Çatışmaya benimkilerde katılsın mıBu tur Almanya'nın ortalarına ilerliyorum güncel harita yok bende.
Tur başı para:4480
Gider: 1000
Gelir: 1200
Tur sonu para: 4680
Ülke Nazi-Komünist çatışmasından çalkalanıyor.
Berlin duvarı is coming...4th Reich is coming..Communist Prussia Republic is coming...