harita sıfırlanır mı

lemonate

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hamachi server açıp o serverde devasa pvp haritaları yapcam ama şimdi ben serveri açtıktan sonra modemi resetlersem tüm harita gider mi yoksa kaldığım yerden devam edebilir miyim ?

fbsejder

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server bilgisayarda olduğu için resetlesen bile gitmez.Bilgisayardaki harita dosyasını silersen gider.Haritanın modemle alakası yoktur

EgeN7

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap biraz geç olmuş olabilir fakat elbette birilerine faydası dokunacaktır.

Bukkit açmıyorsanız herhangi bir problem olmaz. Fakat sunucu bukkit olarak açılıyorsa, AutoSaveWorld adlı eklentiyi indirmenizi öneririm. Gerçi bukkit artık kaydetmeye başladı diye hatırlıyorum ama garanti olsun istiyorsanız bence aşağıdaki linkten eklentiyi indirin.

AutoSaveWorld Plugin =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Cevap biraz geç olmuş olabilir fakat elbette birilerine faydası dokunacaktır.

Bukkit açmıyorsanız herhangi bir problem olmaz. Fakat sunucu bukkit olarak açılıyorsa, AutoSaveWorld adlı eklentiyi indirmenizi öneririm. Gerçi bukkit artık kaydetmeye başladı diye hatırlıyorum ama garanti olsun istiyorsanız bence aşağıdaki linkten eklentiyi indirin.

AutoSaveWorld Plugin =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
/save-on yazarsa zaten her 5 dakikada bir otomatik haritayı kaydeder ve lag yapmaz. bunu deneyebilirsiniz...

kdr943

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
hiç gerek yok öyle şeylere serveri kapatırken zaten otomatik kaydediyor panel donarsa girin servera ordan elle /stop yazın kaydederek kapatır.

oo 3 sene olmuş tarihi görmedim kb. .d