Harita Spawn nasıl yapılır?|Alıntı Haritalara Son|Artık Sende Kendi Haritanı Yapabilirsin|REAL BUİLD

Devam Etsinmi ?

• Evet

Kullanılan: 6 85.7%
  • Hayır

Kullanılan: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Ahmet18Can

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1 - Başlangıç Noktası Yapma

MERHABA!

Kendimi tanıtayım sizlere ben kendi çapımda plugin be buildle uğraşıyorum.
Adım : Ahmet

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk önce haritanızı yapmadan önce bloklarınızı seçmelisiniz.
Burada ben ahşap kullanmak istedim

Daha Sonra İse Başlangıç noktasını ayarlamalısınız.

Bugünlük Kısa Bir Başlangıç Yaptık Eğer Sizde Severseniz Bu Fikri Devam Ettirebilirim.Bu Basit Bir Başlangıçtı ilerledikçe aşama aşama gideceğiz.

Eğer İşinize Yaradıysa Beğenmeniz Yeterli

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Başlangıç noktasını ayarlayın ve bloklarınızı seçin. oh god çok madde ekledim. Siz baslangıc noktalarınızı belirleyip bekleyin 2. bölümde ne yapıcağınızı söylerim.
Dostum söyleyim bu tutmaz. ah komikli caps tutar.

Ahmet18Can

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Fikir güzel,konu güzel,mimari kötü.

Basit bir başlangıç bu açıklamadada yazıyor. Herkes iyi build yapamiyor o yüzden kötü yaptim aşama aşama gitmek istemiştim. 2.Bölümdede aşama aşama mı gideyim yoksa build gelişmiş haldemi fikrin için saol

Başlangıç noktasını ayarlayın ve bloklarınızı seçin. oh god çok madde ekledim. Siz baslangıc noktalarınızı belirleyip bekleyin 2. bölümde ne yapıcağınızı söylerim.
Dostum söyleyim bu tutmaz. ah komikli caps tutar.

Fikrin İçin saol

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit bir başlangıç bu açıklamadada yazıyor. Herkes iyi build yapamiyor o yüzden kötü yaptim aşama aşama gitmek istemiştim. 2.Bölümdede aşama aşama mı gideyim yoksa build gelişmiş haldemi fikrin için saol

Fikrin İçin saol

Ahmet kardeşim, bak ben de senin gibi mimari ile uğraşıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi bende kanalda bir şey yaparken ortalama seviye göz önüne alınarak yapılıyor, ama söz konusu forum ise o zaman iyi yapacaksın iyi tepki alacaksın. :D

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Merdiven ve slabla dolu bir yığın yapmayın, baya eskide kaldı artık bu tarz şeyler.

Fikir güzel,konu güzel,mimari kötü.
Ahmet kardeşim, bak ben de senin gibi mimari ile uğraşıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdi bende kanalda bir şey yaparken ortalama seviye göz önüne alınarak yapılıyor, ama söz konusu forum ise o zaman iyi yapacaksın iyi tepki alacaksın. :D

Öncelikle Mimari kelimesi, konu sahibi arkadaşın yaptığı şeyden ve kanaldaki bir kaç videodan bir hayli uzak bir kavram bence. Mimariden daha çok desen ağırlıklı bir çalışma olmuş.