xdzaa21
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
Nasıl olduğunu gör diye öyle yaptım.![]()
Nasıl olduğunu gör diye öyle yaptım.![]()
Hayır ayrı sandığa koymuyoruz. Mesela kitap düşmesini istiyoruz. Kitabı ilk 5 yerden bir yere koyuyoruz. (ayağa, bacağa veya gövdenin olduğu yere koyarsan gözükmez.) sonra koyduğumuz eşyanın hep düşmesini istiyorsak koyduğumuz yerin düşme oranını %100 yapıyoruz.Kardeş ben mi görmedim bilmiyorum fakat mobun içinden düşmesini istediklerimizi ayrı bi chestte koyuyoruz falan bişiler demişsin fakat onları nasıl yapıcaz göstermemişsin. Mesela ben kendi yaptığım zombiden gold nugget çıkmasını istiyorum nasıl yaparım?
Burada ben harita yapanlar için anlattım. Bence harita yapanlar için yeterli. Bu arada o resimlerin hepsini kendim çektim. Çeviri yapmadım.Temel bilgiler + çeviri + sethin bazı filterları,
bunlar ile mceditin m si bile öğrenilmez
Öğrenirik![]()
McEdit bilen birisini buldum zaten başka bir arkadaşa sözüm var onla map yapicaz.Gel beraber map yapalım?Azıcık McEdit öğrendim
![]()
Sandığı normal minecrafttan koy.Sandığı nasıl koyucağımızı bulamadım?
Yok. HeroBrine'yi yapmak için create geard mob lazım. Steve kafasını HeroBrine kafasına dönüştürüp zombinin vs. kafasına geçiriyoruz.MobChange filtresi herobrine yapmaya yarıyormu?
HeroBrine'yi ben sana yapıp kayıtlı dosyasını sana atarım. MCedit'ten haritanın istediğin yerine koyarsın. Sen özellikleri nasıl olacak söyle yeter.Nasıl yani? :/