SpitFire
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Evet haklisinYazdığın yazıyı zor okudum, daha düzgün bir Türkçeyle yazsan olmaz mı?
Eheheyazdığın yazıda anladığım düzgün olan tek kelime ''iyi'' kelimesi
Evet haklisinYazdığın yazıyı zor okudum, daha düzgün bir Türkçeyle yazsan olmaz mı?
Eheheyazdığın yazıda anladığım düzgün olan tek kelime ''iyi'' kelimesi
İyi güzel demişsinde yayıldı bir kere İngilizce, Farklı dillerde kullanmak lazımdır. Oyundaki isimlerimizi Türkçe yapmak zorunda değiliz ancak Server isimleri AhmetCraft MehmetCraft olsa çok saçma olmuyormu, Server açanların çoğu çocuk olduğu için genelde Örnek havalı isimler kullanıyorlar,
(Böyle bir server yok) SkyGrandHeros.bilisim.com SkyGrandHeros ne bilader, Bi anlamı var mı, Hava olsun diye isim seçenler de var.
Tamam ben ahmtcraft.nitrado.net i açıyorum.Anlaştıkmı?Benim dedigim AhmetCraft MehmetCraft Değil.Örnekte Verdiğimi Oku.Millet yabancı dil kullanalım derkene kendi dilini çürüttü.
arkadaşlar ingilizce isim kullanan yerlere bu resmi yapıştıralımmı ne dersiniz
uyarma amaçlı![]()
Tamam ben ahmtcraft.nitrado.net i açıyorum.Anlaştıkmı?
Keep Calm and türkish (ingilizcem kötüdürarkadaşlar ingilizce isim kullanan yerlere bu resmi yapıştıralımmı ne dersiniz
uyarma amaçlı![]()
Kardeş allahını seversen su linke tıkla link: ahmetcraft.tk birazdan mehmetcraftı yapcam.İyi Güzel Yaparızda Heryer İngilizce Be Gülüm[DOUBLEPOST=1402151582,1402151552][/DOUBLEPOST]
Dalgamı Geçiyorsun ?
Derkene lafından ben utandım, Bana türk dilinden bahsediyorsun.Benim dedigim AhmetCraft MehmetCraft Değil.Örnekte Verdiğimi Oku.Millet yabancı dil kullanalım derkene kendi dilini çürüttü.Ayrıca havalı falanda olmuyor.Aksine türklüğümden utanıyorum.
Derkene lafından ben utandım, Bana türk dilinden bahsediyorsun.
Allah aşkına Grubumuzun adından sanane.BEN HİÇ DEĞİLSE ''MİNECRAFTİNG'' Diye bir grup kurmuyorum.Git işine
Ozaman Sende Bana Türkçemle İlgili Laf sokmaya Çalışmaktan Vazgec.Çünkü Grubunun Adı İngilizceAllah aşkına Grubumuzun adından sanane.