Harita Yapımcıları , Server Kurucuları Ve Tüm Minecraft Oyuncuları İçeri Girsin. Çok Önemli

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ozaman Sende Bana Türkçemle İlgili Laf sokmaya Çalışmaktan Vazgec.Çünkü Grubunun Adı İngilizce
Grubumun adının ingilizce olması seni ilgilendirmez, Ben hiç değilse senin gibi Türkçe ile ilgili Bi konu açıp, Derkene demiyorum, Türkçemin iyi olduğunu kastetmiyorum. Benimle tartışmaya devam etme lütfen konuyu uzatma.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben sizin gibi Amerikancılara karşı grup kuruyorum . Tabi rahatsız olacaksınız canım

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türküz evelallah, Amerikan ne dir kardeşim, Türkçene laf ettik diye Amerikanmı olduk yakışmıyor.

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuanki yapımında bulunduğum sunucu yabancı isimde olcak ama bunun sebebi Türkçesini yaptıktan sonra hub server yardımıyla aynı serverın yabancılar için olanınıda yapmak :) Ama forumda nasıl konu başlığı seçerim derseniz:
"Minecraft 1.7.9 Castle Defance (Kale Koruma) Server" olcaktır.Yabancı Forum sitelerinde ise direk "Minecraft 1.7.9 Castle Defance" olarak konu açılcaktır.Ama bundan önceki serverlarım hepsi amacı sadece Türkler olduğu için hepsinin ismi Türkçeydi :)
Anlatmak istediğim bazı durumlarda İngilizce isim koymakta sakınca görmüyorum ben.