Haritama güveniyorum diyenler içeri girsin bi :))

ahmet4151

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya beyler şöyle up uzun bi adventure map'ı olan yokmu? Commands blocklarla yapılmış adam akıllı sacmalamadan görevler veren ama sıkmayan uzun bi map? İngilizce mapların cogunu oynamaya calısıyorum ama daha ingilizcem pek gelişmediğinden translate falan zor oluyor. Neden türkler digerleri gibi bir map yapmıyor? Yada yapanınız varsa bana linkini atsın.

İyi forumlar

LemonHazeThc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
youtube Hypixel yaz :D sana önerim haritaları Herobrine's Mansion ama baya zor ve ingilizcen zayıfsa oynamaya bile çalışma :D

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Türklerden iyi builder yok neredeyse. Parmakla sayarsın. İşi bilen elemanlarda server inşaatı fantezi aleminde geziyor. Dün bir arkadaşı deniyeceğiz, eleman 1 sn geliyorum dedi. 1 saat olmuş gelmedi, bir baktık ki silmiş bizi ^_^ . Mesela bizim gruptaki olaylardan biri. 8 kişi başladık, dün 4 kişi (2 si yatışfekşın tüm gün) build yaptık. Sorunun cevabı kısaca bizdeki ciddiyet, olgunluk, hırs, çalışkanlık, yeni şeyleri öğrenmeme eksikliği.

Uzun değil ama eğlenceli bir harita, tavsiye ederim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ahmet4151

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karanlık araştırma mı ne onu indirdim fakat pek bir şey anlayamadım sonrada kapattım :D Sarmasıklı yerden aşagı indim geçtim bi ışıga dogru gittim giderken yolda bi kapı acılma sesi gibi bir şey geldi baktım bir şey olmadı ışıgın ordada bir şey bulamadaım orda kaldım kapattım :D Şu tarzanlı olanıda cok zor diye kapattım parkur pek oynayamıyorum dogruyu söylemek gerekirse:D

djarda06

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aeyesx ben senin zaman makinesi çok beğendim çok iyi yapmışsın bence:)

CaptainBilal

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Karanlık araştırma mı ne onu indirdim fakat pek bir şey anlayamadım sonrada kapattım :D Sarmasıklı yerden aşagı indim geçtim bi ışıga dogru gittim giderken yolda bi kapı acılma sesi gibi bir şey geldi baktım bir şey olmadı ışıgın ordada bir şey bulamadaım orda kaldım kapattım :D Şu tarzanlı olanıda cok zor diye kapattım parkur pek oynayamıyorum dogruyu söylemek gerekirse:D
kabak canavarlarını oynadın mı? bide tarzanda parkurları creativele geç ilerde güzel kapışma var.

ahmet4151

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aeyesx link kırık kardeşim düzeltince tekrar yazarsın. Captain geçip bakıyorum simdi