Haritam'daki Sorun

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
McVanillada Harita Yapıyorum. Ama Köylü Ticaretini Ayarlamak İstiyorum Nasıl Ayarlayabilirim Söylermisiniz

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o anlamda demedim :) köylüyü shopkeepersle yapınca diyorum nasıl o köylüylüyü vanillaya çevircez yani verdigimiz eşyalar gitmez demi o anlamda :) yoksa shopkeepres biliyorum komutuda yazdımda kılıclarda ise yaramıyor

Komut:summon Villager - - --2 {Profession:5,Offers:{Recipes:[{maxUses:1,uses:0,buy:{id:388,Count:2},sell:{id:1,Count:2,tag:{display:{Name:Hey}}}},{maxUses:2,uses:0,buy:{id:1,Count:1,tag:{display:{Name:Hey}}},buyB:{id:388,Count:3},sell:{id:276,tag:{display:{Name:Final!}}}}]}}

Veba_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Direk ucretsiz bir server aç kapanırken dosyalarını yedekle bu şekilde yap.

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SHOP KEEPERS DENİYORUM OLURSA ÖYLE OLCAK YOKSA KOMUTLA İSİMİZ UZUN SÜRCEK :) Köylü Olusmuyor :) Nasıl Bir Pl Bu :D Server Açık Bi El Atabilirmisiniz

R

RlarkGraphic

Ziyaretçi
bu içerik sahibi tarafından silindi

Son düzenleme:

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaş büyül ihtimalle singleplayer harita yapıyor. Plugin bi işe yaramaz onun için.

Şu siteyi kullanabilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AYNEN SİNGLEPLAYERDE YAPIYORUM AMA MULTİPLAYERDE OYNANACAK BİR MAP VERDİGİN SİTEYİDE DENİYECEGİM TEŞEKKÜRLER.
McEdit Filtresi ile de yapabilirsin vanillada
BİRAZCIKTAHA MCEDİT FİLTRESİNİ AÇARMISIN. CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

R

RlarkGraphic

Ziyaretçi

Son düzenleme:
R

RlarkGraphic

Ziyaretçi

Son düzenleme:

cigax09

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İnternette var böyle siteler. Googleye "minecraft villager shop" diye aratırsan bulursun.

Al sana bi sitenin linkini verim:
Kod:
https://minecraftcommand.science/shop-generator

dc6638

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DENİYECEGİM YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

TEK BENDEMİ HATA VERİYOR :) BU NE SANSIZLIK YA :)

Beyler Başardım Sonunda :) Konu Kilit olabilir :) Yakında Forumda Paylaşırım Mapi Sadece Lobi Biraz Kötü oldu Ona Yardım Edecek Varsa Yazsın buraya Acil