Hasret Kaldığınız Toprak Ev ... Dirt House

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Ahaha anılarım canlandı ama ilk yaptığımız toprak ev kadar zevk vermez diye düşünüyorum :D Tebrik ederim!

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında benim ilk evim toprak ev değildi ayarlarda oynarken creativeye almışım uçmasını falan da bilmiyorum kumdan ev yapıyodum katların arasını yapamamıdım sonra iki kere boşluğa basınca adam uçtu inemedim sonra sürekli yukarı çıktım haritayı silmek zounda kaldım :D

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında benim ilk evim toprak ev değildi ayarlarda oynarken creativeye almışım uçmasını falan da bilmiyorum kumdan ev yapıyodum katların arasını yapamamıdım sonra iki kere boşluğa basınca adam uçtu inemedim sonra sürekli yukarı çıktım haritayı silmek zounda kaldım :D

ben şöyle çözdüm: kontrollerden eğilme tuşunu değiştirdim ve eğilerek indim.

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu hayatımda ilk defa görüyom endermanı adam sandım çok oyunculu oynuyom sanıyodum ışık için yere ender sandığı koyuyodum meşale ne bilmiyom :D[DOUBLEPOST=1401476111,1401476014][/DOUBLEPOST]Nerede o eski günler ...

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Benim ilk evim internet cafede arkadaşla yapmıştık biz :D giriş küp şeklinde toprak ev 2 kapı biyom çöl alt kata iniş var tabi çukurdu evin içi :D hatta benim birde creeperım vardı arkadaş demiştiki onlar öldürür dedim banane ben evcilleştiricem sonra o orada kaldı kapattım üstünü arkadaş uyanlışlıkla açınca tabi ev havaya uçtu Allahtan bende çatıdaydım çukura düştüm :D

SyberRock

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz gene iyisiniz birseyler yapmissiniz ilk basladigimda odundan bir ev yapmistim kazma falan yapmayi bilmiyorum hep asagi dogru kaziyodum taslara kirilmaz katman diye isim vermistim falan sonra arkadas geldi anlatti falan

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Reactions: DIO