[Hata] Essentials UFT-8 Değil

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler Selamun Aleyküm Şimdi Sorunum Bu Resimde Gösterdim .

Ve Birçok Şey Böyle Beyler Türkçe Yaptıgım Karakterler Normalde Nitrado Serverde Oluyordu Normal Bukkit bilgisayarima kurunca olmuyor Nedenini Bilmiyorum Konuları Araştırdım Windows-1296 Gibi Şeyler Buldum Essentials Sildim Yenisini Yükledim Olmuyor Olmuyor Bir Çare Arkadaşlar ...

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Resmi göremiyorum, ama Türkçe karakterler ile ilgili sıkıntı yaşıyor isen, Notepad++ programı ile yaml dosyalarını açıp, yukarıdaki menüde Kodlama kısmından UTF-8 kodlamayı seçtikten sonra Türkçe karakter kullanabilirsin.
Bu arada lütfen artık Skype'tan otomatik mesaj atma yahu, en çok sen atıyorsun :D

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tm Deniyecegim Pardon Oto Mesaj Attıgım İçin :D[DOUBLEPOST=1404309566,1404309463][/DOUBLEPOST]IRFN Bu Arada Pek Bilmedigim İçin Yapamadım Yardımcı Olurmusun :D[DOUBLEPOST=1404309617][/DOUBLEPOST]Sadece Bu UFT-8 Konusunda Yardım İstiyorum.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Notepad++ isimli programı indir, Google'a yazsan hemen bulursun.
Sorun veren yml dosyalarını Notepad++ programı ile birlikte aç.

Aşağıdaki resimde gördüğün menüde Convert to UTF-8 seç. Sonra kaydedip çıkabilirsin, UTF-8 olunca Türkçe karakter destekleyecektir plugin.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
He Bide BukkitGui Sıkıntılı CraftBukkit Yolunu Söylüyorum Start Diyor Hemen Stopluyor Anlamadım. Şimdide Protocol error diyor servere almıyor

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Yalnız, iş yerinde olduğun için attığın resimleri göremiyorum :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Hata verenleri evet, gerekirse hepsini, çok zor bir şey değil.

AnkaBilisimTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
değilde normal serverde olmaz bizim pc de olur anlamadım :D[DOUBLEPOST=1404311809,1404311710][/DOUBLEPOST]IRFN Şimdi Yaptım Ama İstatistik Yazınca Veya FactionBilgi ArsaBilgi Money Yazınca Gözükmüyor ?