Hata "Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: The received string..."

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: The received string length is longer than maximum allowed (23 > 16)" hatası alıyorum.
Durduk yere bu sorun çıktı sunucum BungeeCord kurulu fakelobby ve faction restart attım düzelmedi bu hata zaten nadirmiş internette saçma saçma şeyler gördüm eğer çözümü biliyorsanız söyleyiniz.

EmreZengin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim kadarıyla birisi saldırı yapmıştır ve girişler kapanmıştır. Sunucuna restart atarsan düzelmesi lazım.

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim kadarıyla birisi saldırı yapmıştır ve girişler kapanmıştır. Sunucuna restart atarsan düzelmesi lazım.
Restart atılcak kadar küçük bir sorun olsaydı bu konuyu açarmıydım?
Birinin saldırı yapıp sunucuyu batırma riski %1 saldırı yapamazlar.
Türkçeye çevirirsek maximum lenght yani karkater uzunluğunu aşılmış falan diyor ( 23 > 16 )
fakelobby'den faction'a geçerken bu hata veriyor ayrıca girdikten uzun bir süre sonra ''.

Acaba hangi pluginden kaynaklanan bir şey olabir?
Yabancı forumlarda Citizens2 ismi gördüm, Yandex translate sayesinde bir "kaka" anlamadım.

Lütfen yardım edin mağdur durumdayım :(

hinihin

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Aynı hata bizde de oldu. Muhtemelen isimde uyumsuz karakter, uzun yada kısa ad karakteri kullanıyorsunuz

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Turkce Kaeakterler varsa (ş,ı,vb.)kaynaklaniyor olabilit

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi