malesef olmadıremove 1 blaze_rod veya "blaze rod" olarak dene
SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
malesef bu da olmadı hala gitmiyor ışınlanıyor ancak silinmiyorBu şekilde düzelt dostum.Kod:remove 1 blaze rod from player's inventory
İyi forumlar.
göremedim yani galba yok birçok skript oldugundan anlaşılmıyorReload atınca hiç hata uyarı falan vermiyor mu
Reload atınca hiç hata uyarı falan vermiyor mu
diger skriptleri sildim tek bunu yükledimgöremedim yani galba yok birçok skript oldugundan anlaşılmıyor
![]()
Sadece o yaptığın skripti reloadlamayı dene /sk reload (sk dosyası ismi)
command /al:
trigger:
if player has 1 blaze rod:
send "Helal"
remove 1 blaze rod from player's inventory
Tab hataları var onu düzeltirsen çalışır diye düşünüyorum çünkü başka hata vermemiş.diger skriptleri sildim tek bunu yükledim
![]()
tamam şu şekilde hallettim ama bir sorun daha var. kişinin yeterli parası yoksa işlem iptal olsun nasıl olacak lütfen yardım <3Az önce test serverimde bu kodu denedim başarılı bir şekilde çalıştı dostum
Kod:command /al: trigger: if player has 1 blaze rod: send "Helal" remove 1 blaze rod from player's inventory
TAB konusunda sıkıntın var,
Boşluk olarak bıraktığın yerleri sil TAB tuşunu kullan
on right click with Blaze Rod:
execute console command "eco take %player% 300"
execute console command "tp %player% 163 147 1532"
on right click with Blaze Rod:
if player's balance is greater than 100:
execute console command "eco take %player% 300"
execute console command "tp %player% 163 147 1532"
If player's balance is greater than 300:*Vault Gerektirir*Kod:on right click with Blaze Rod: if player's balance is greater than 100: remove 1 blaze rod from player's inventory execute console command "eco take %player% 300" execute console command "tp %player% 163 147 1532" remove 1 blaze rod from player's inventory
tamam onu ben düzelttim şimdi bi sorun daha varIs player's balance is greater than 300:*
şimdi bi sorun daha varIf player's balance is greater than 300:*
63 oluyor ama hemen 64 e geri dönüyor cancel event yapsam düzelir mi acabatamam onu ben düzelttim şimdi bi sorun daha var64 tane blaze çubuğu bir arada olunca ve sağ tıklayınca silinmiyor
. Ya sağ tıkladığında 1 tane değilse hata vericek yada düzeltilcek
şmididen çok saolun <3
şimdi bi sorun daha var64 tane blaze çubuğu bir arada olunca ve sağ tıklayınca silinmiyor
. Ya sağ tıkladığında 1 tane değilse hata vericek yada düzeltilcek
şmididen çok saolun <3