Hata raporu server.log da diye hata alıyorum nitrado serverimde acil yardım ..!!

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server logunu filan sil yeniden başlat o sorunları vermez bide thelegend paketini kullanıyorsan grupmanager filan ekleme ayarlıdır zaten pluginlerle oynama yoksa yine hata alabilirsin.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
emrah the legend plugin paketi kullanıyorum seninse saolasın emek vermişsin kardeş ama ayarlı değilde yada ben beceremedi başka birisinden users yml aldım da log hatası çıktı sw çökmeler oluyor lag kaynıyor log hatası batırdı allah aşkına biliyorsan yardımcı olurmusun TC eren paşabeyzade facebook ekle konuşalım

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah the legend plugin paketi kullanıyorum seninse saolasın emek vermişsin kardeş ama ayarlı değilde yada ben beceremedi başka birisinden users yml aldım da log hatası çıktı sw çökmeler oluyor lag kaynıyor log hatası batırdı allah aşkına biliyorsan yardımcı olurmusun TC eren paşabeyzade facebook ekle konuşalım
Benim factions paketimi yükle sorun çıkmayacaktır.İster az ramli ister orta ramli sunuculara göredir.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TheLegend paketi iyi bir pakettir.Ama plugin sayısı biraz fazla.Eğer sunucunuzun RAM düzeyi düşükse çökmeler doğaldır.
Ben size Nitradonun forum sayfasındaki (Board Tr Nitrado)
EgeN7 Factions 1.7.2 Plugin paketini öneririm.Eğer RAM düzeyiniz az ise bu paket sizin için en iyisidir.Ben kullanıyorum , her şey ayarlı ve gayet memnunum.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
emrah paketini atarmısın indirme linki bide pluginleri teker tekr değilde çoklu nasıl koyabilirim ?

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah paketini atarmısın indirme linki bide pluginleri teker tekr değilde çoklu nasıl koyabilirim ?
Filezilla adlı programı kullanacaksın.Bu program uzak masaüstüne benzer.Ancak görsel desteği yoktur.Bu şekilde toplu olarak atabilirsin.
Nitrado zaten bize Filezilla kullanabilme imkanı sağlıyor.
EgeN7 Paketi link.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Filezilla adlı programı kullanacaksın.Bu program uzak masaüstüne benzer.Ancak görsel desteği yoktur.Bu şekilde toplu olarak atabilirsin.
Nitrado zaten bize Filezilla kullanabilme imkanı sağlıyor.
EgeN7 Paketi link.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
eyw da kardes ben bu emrahın paketini yükledim sw kayit olamıyorum register olmyor kayit komudu kullan diyor kayit komudunu kullanıyorum cevap vermiyor böle ismi olur sw gelsene HardCraft.nitrado.net gel bide sen dene :p

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eyw da kardes ben bu emrahın paketini yükledim sw kayit olamıyorum register olmyor kayit komudu kullan diyor kayit komudunu kullanıyorum cevap vermiyor böle ismi olur sw gelsene HardCraft.nitrado.net gel bide sen dene :p
Bilemem :D Sorun pakettedir.Galiba Simple Alias sorun çıkartıyor.
Veya pluginleri tek tek attıysan sorun çıkarmıştır.
Bu arada Map,Plugin nasıl yüklenir videoda anlatılmış.
Dediğim gibi EgeN7 Paketini yüklersen bir sorun çıkmaz.Yukarıda linkini verdim.

Son düzenleme:

legonas44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
söyliyeyim sana /pl yaz orda kırmızı cıkan butun pluginleri sil öncelikle onlar calısmıodur sonra arastır ve gereksiz pluginleride sil eyer cok dunya istemiyorsan multiverse-core plugininide sil duzeleceine inanıyorum bende oldu