Hatalarım çok fazla hata yaptım telafi etme zamanı geldi !

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şunu düşürmüş birisi buraya:

(Ama yine de değiştim, çocukça davranışlar yapmayı kim ne derse desin gerçekten bıraktım diyorsan benim gibi yapıp bunu umursamayabilirsin.)

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunları söyledin diye affetmelerinimi bekliyorsun? Harbiden biraz büyü de gel, bu itiraflar onlardan özür dilemek yerine başka birine gidip "ben şuna sövdüm yuaağ, napam şimdik?" demek oluyor.
Arkalarından konuşmanadan farksız, onların seni affetmesini sağlayacağına onları yerin dibine sokuyorsun.
Kendi sorunlsrını herkese açık paylaşınca sanki affedicekler :D

Evet kim olduğunu söylemesen bile.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yalan söyleme be ne 17 yaşı 13 yaşındasın sen tanıyorum seni[DOUBLEPOST=1440137504,1440137411][/DOUBLEPOST]
Çok fazla uyduruyorsun... Ben sana öyle bir şey demedim onu kendin uydurdun ve ben galiba dedim.
Yaşı brlli oluyor zaten ._.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dediklerinize göre anladığım kadarıyla arkadaş çok fazla hata yapmış ama yalan söylemek çok kötü bir şey. Bir insan ne diye yaşı hakkında yalan söyler ki bu bana çok mantıksız geliyor. 13-14 yaşındaki birisi hata yaparken hata yaptığını anlayıp bu hataya engel olabilecek potansiyele sahiptir. Yani bu dediğinize göre yaptığı hatalar zor affedilen bir şey. Gerçek hayatta olsaydı bu şahıslar sana ne yapardı orasını hiç tahmin edemiyorum ama yine de hatalarından ders alıp kendini düzeltirsen arkadaşların da seni affetmeyi deneyebilir.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
-üstteki ifşa yorumu silinmis-

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zamAyrıca bulfuğum facebook hesabı gerçek hesabı değildi. Muhtemelen orda kesin yargılar vermeden orda söylediğimi inanıyorum. O zaman çocukça bir akılla muhtemelen söylemişim. Sergunden özür diliyorum. Olayın çözüleceğini umuyorum. Ayrıca olayları çarpıtarak anlatan @Mockingjayy i kınıyorum. Ayrıca skype konuşmalarımızı incelerseniz sarı bücür o mu diye o kişilik soruyor bende galiba evet anlamında "evt" yazıyorum. Hadi benden bu kadar olay da rezil olan sergun'e de çok ça af diliyorum.

Sergun affet*