Hatalarınızı yazın bende çözeyim!

İcatcıRaxi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu modlar lazım;
1-Gulliver Mod
2-LitteBlocks Mod
3-Secret Doors Mod
Bunları jarlıyıp veya rarlıyıp atana Çok teşekkür ederim.

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ScreenHunter_1.jpg

Skydazdan herhangi bir mod yükleyince bu oluyor jarım ve mods klasörüm ter temiz bu sorunun çözümünü sölersen çok sevinirim :)

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya ben herobrine mod installer yapıyrum oluyor giriyom ama totemi koyduktan sonra bi hata veriyo herobrine.*** gibi hata veriyo saydım 30 dk boyunca 1 iz bile çıkmadı neden ne ? (Not: easymodinstaller yapınca crash verio)
skdaz modlara eklentiler yaparak paylaşır başka yerden yükleyiniz

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
buildcraftta enginelerin ustune gate koyup sari oldugunda kapanmasi için bi devre yaptim ama sariya geldiginde gate engineye güç veriyor bu yüzden motor durmuyor bi çözümü varmı

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende eskiden mods klasörü yoktu ama şimdi var ama modları dosya olarakmı yoksa rar olarakmı koycam bilmiyom ve modloaderin dosyalarını minecraft.jara attım modu yükledim yüklediğim moddan başka bi mod aktif olmadı?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
mcnostalgia hata veriyo kardes hata:

this file in <minecraft bin dizini> are not for the current version or are not vanilla diyor

diger patchlari denedim onlardada olmadi 1.4 düde denedim indev ide ama olmadı bi yardım et kardes

bildigim kadarini çevircem devamını

.minecraft bin klasörünüzü silin ve launcher i tekrar çalıstırın yada minecraft bir vanilla alın diyor galiba eng:

please delete your minecraft bin folder and run the launcher again to get vanilla minecraft of the current version

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bana bi modlu jar yapabilirmisin modlar şu olcak

1.ferullos guns

2.not enough items

3.portal gun

4.dayz mod

5.superheroes unlimited(skydazda var)

5.redpower

6.thaumcraft

7. industrial craft

kardeş bu modların olduğu modlu jar yaparsan çok sevinirim :D

edit:bide kardeş sen ilk forge modloadrı yükle demiştinya yükledim ama altta bir şey çıkmadı onun bi resmini atsan bende mod yüklemesem bile orror veriyo :(