Hatamın Çözümünü Bulana 20Lira Kontür Hediye Edeceğim.

burakb1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Javayı güncelleyip mineshafter kullanabilirsin.Banada öle bir şey olmuştu mineshafter kullanmaya başladım geçti(mineshafter senin launcherine bağlanan bişe ayrıca .minecraft çıkartmıyor)
mineshafter i nasıl kullancağım hocam ?[DOUBLEPOST=1403991204,1403991030][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sen direk ATI nin son sürümünü bulup indir yükle sorun hallolur.
deniyeceğim bana linkini atarmısın ?

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
mineshafter i nasıl kullancağım hocam ?
Anlatiyim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ya girceksin kaydolcaksın sonra settings den bi nick ile şifre ayarlicaksın kaydetceksin.downloads die bişe var ona tıkla sonra Mavi yazıyla Mineshafter Launcher yazıyo tıkla ona insin kur sonra başta şifreyle nick isticek settingste girdiğin şifreyle nicki yaz gir ve play de başla

burakb1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anlatiyim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ya girceksin kaydolcaksın sonra settings den bi nick ile şifre ayarlicaksın kaydetceksin.downloads die bişe var ona tıkla sonra Mavi yazıyla Mineshafter Launcher yazıyo tıkla ona insin kur sonra başta şifreyle nick isticek settingste girdiğin şifreyle nicki yaz gir ve play de başla
denedım olmadı:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
hocam atiyi kurunca nereye gıdıyor onu bulamadım :D
Sağ altta simgesinin çıkmış olması lazım ama :D
Bu arada programfiles'da olabilir yada nereye kurduysan işte bende onu tam olarak bilmiyorum :D ara dan bulamadıysan hiç bilemiyorum xD
ATI kurup yükledinmi?Sorun geçtimi?

burakb1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sağ altta simgesinin çıkmış olması lazım ama :D
Bu arada programfiles'da olabilir yada nereye kurduysan işte bende onu tam olarak bilmiyorum :D ara dan bulamadıysan hiç bilemiyorum xD
ATI kurup yükledinmi?Sorun geçtimi?
bişi yüklüyor sonra benı belgelerim dowload kısmına yönlendırıyor oradada bişi yok

• Beğen
Reactions: DIO

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft Java Runtime Environment'i bulamıyor ekran kartıyla alakası yok
L620 kullanıyor...

UnioCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Appdatadan .minecraft klasorunu sil javayi kaldir tekrar kur. Bu arada hala windows xp kullanan kaldimi. Herseyden once xpden kurtul microsoft bile destegi kesti kurtuldu sen hala kurtulamamissin

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Appdatadan .minecraft klasorunu sil javayi kaldir tekrar kur. Bu arada hala windows xp kullanan kaldimi. Herseyden once xpden kurtul microsoft bile destegi kesti kurtuldu sen hala kurtulamamissin
Adam belki dızenledi o kadar bırakmak istemiyo sanane kardeş bende vista kullanıyorum yan işletim sistemi olarak