Hava, Su, Toprak, Ateş! Çok oyunculuya bakış açınızı değiştirin! - Clouds / 1.16.5 / Elementleri kontrol et!

KaanGünay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum böle bi yorum yapmak yerine sw ye girip bakabilirsin xd
yanlız sw niz 10 aktif bile deil xd 2 haftalık raporuma göre tutuyorum ve ben baba122 sanırım sw yi savunan seven adamlar bile artık bıkıp bırakmış xd aylık kazancının önemli deilse aktifinizde yok xd ne anladınızki cok oyunculu server acmaktan zaten para yumurtlamıyosanız 1 aya kapanması lazım en fazla sw nizin xd bending sunucu tutmaz demiyorum sizin sunucunuz dandik xd alın en sevdigim bending sunucularından biri mine latino bu yaklaşık 3 4 ay önceki fotograf
Ekli dosyayı görüntüle 200671

Ekli dosyayı görüntüle 200673
buda günümüzdeki aktifi yani ben size bending sunucusu acma demiyorum böle berbat op sistemler olmasın hmm 10 aktiflik bi ortam yerine 200 aktiflik ünlü bi sunucu olmak daha güzel deilmi ¯\_(ツ)_/¯ ve bu sw +500 üde gecti :D siz bu gidişle bi yere varamasınız

bu cümleyi her forum reklamınızta yapıp kendini havalı göstermiyosunuz düşüyorsunuz cünkü emin olun cogu kişi benim fikrimde benlik bu kadar bakalım buna ne cümle bulcaksın xd
Daha Türkçe bilmeyen birinin değerlendirmesi boş laftan başka bir şey değildir. ( Deil ) ( reklamınızta ) ( yanlız ! ) ve aşırı fazla ( xd ) kullanımı... senin gibi boş ve toksik insanların sunucuda olmaması herkes için daha iyi