Bugün ki 2. Konumu Paylaşmak İstedim ...
Büyük İstek Üzerine HavaiFişek Spawnerinin Nasil Ayarlandiği Hakkindan Kısa ve Öz Bilgi Vereceğim , Yapacağınız Şeyleri ve Gerekli Olan Dosyayı Konunun Altında Paylaşacağım . Evet Başlıyorum :
*Önemli Olan İlk Şey , Sunucunuzda World Edit Pluginin Bulunmasıdır !
1-) Yapcağınız İlk Şey
2-) İndirdiğiniz Dosyayı Buraya Çıkart Dedikten Sonra İçindeki HavaiFisek.schematic Dosyasını Kopyalayıp Sunucunuzun İçindeki Sırasıyla /plugins/worldedit/schematic Klasörüne Girerek Oraya Yapıştırdığınızda Sunucuyla İşiniz Kalmıcaktır.
3-) Son Olarak Server'ınıza Girip Spawnerin Nerde Olmak İstediğini Seçip Oraya Gitmelisiniz . Gittiğiniz Yerde Yazcağınız 2 Komut Vardır Dikkat !
a-) Ilk Komut //schematic load HavaiFisek
b-) Ikinci Komut Ise //paste
Komutu Olcaktır.
Sizin Icin Yararlı Bir Konu Olduysa Ne Mutlu Bana , İyi Geceler...
Bilmeyenlerin Bir Teşekkür Vermesi Rica Olunur ...
Büyük İstek Üzerine HavaiFişek Spawnerinin Nasil Ayarlandiği Hakkindan Kısa ve Öz Bilgi Vereceğim , Yapacağınız Şeyleri ve Gerekli Olan Dosyayı Konunun Altında Paylaşacağım . Evet Başlıyorum :
*Önemli Olan İlk Şey , Sunucunuzda World Edit Pluginin Bulunmasıdır !
1-) Yapcağınız İlk Şey
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu Link'e Upload Ettiğim .schematic Uzantılı Dosyayı İndirmeniz Olcaktır 2-) İndirdiğiniz Dosyayı Buraya Çıkart Dedikten Sonra İçindeki HavaiFisek.schematic Dosyasını Kopyalayıp Sunucunuzun İçindeki Sırasıyla /plugins/worldedit/schematic Klasörüne Girerek Oraya Yapıştırdığınızda Sunucuyla İşiniz Kalmıcaktır.
3-) Son Olarak Server'ınıza Girip Spawnerin Nerde Olmak İstediğini Seçip Oraya Gitmelisiniz . Gittiğiniz Yerde Yazcağınız 2 Komut Vardır Dikkat !
a-) Ilk Komut //schematic load HavaiFisek
b-) Ikinci Komut Ise //paste
Komutu Olcaktır.
Sizin Icin Yararlı Bir Konu Olduysa Ne Mutlu Bana , İyi Geceler...
Bilmeyenlerin Bir Teşekkür Vermesi Rica Olunur ...