HavaiFişek Spawneri'mi İstiyorsun - Ign0Tr Farkıyla

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bugün ki 2. Konumu Paylaşmak İstedim ...
Büyük İstek Üzerine HavaiFişek Spawnerinin Nasil Ayarlandiği Hakkindan Kısa ve Öz Bilgi Vereceğim , Yapacağınız Şeyleri ve Gerekli Olan Dosyayı Konunun Altında Paylaşacağım . Evet Başlıyorum :

*Önemli Olan İlk Şey , Sunucunuzda World Edit Pluginin Bulunmasıdır !

1-) Yapcağınız İlk Şey
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Link'e Upload Ettiğim .schematic Uzantılı Dosyayı İndirmeniz Olcaktır

2-) İndirdiğiniz Dosyayı Buraya Çıkart Dedikten Sonra İçindeki HavaiFisek.schematic Dosyasını Kopyalayıp
Sunucunuzun İçindeki Sırasıyla /plugins/worldedit/schematic Klasörüne Girerek Oraya Yapıştırdığınızda Sunucuyla İşiniz Kalmıcaktır.

3-) Son Olarak Server'ınıza Girip Spawnerin Nerde Olmak İstediğini Seçip Oraya Gitmelisiniz . Gittiğiniz Yerde Yazcağınız 2 Komut Vardır Dikkat !
a-) Ilk Komut //schematic load HavaiFisek
b-) Ikinci Komut Ise //paste
Komutu Olcaktır.

Sizin Icin Yararlı Bir Konu Olduysa Ne Mutlu Bana , İyi Geceler...
Bilmeyenlerin Bir Teşekkür Vermesi Rica Olunur ...

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
We nin içinde oyle bir Klasör Zaten Bulunmuyor Onu Kendin Acıyorsun İsminide Oyle Koyuyorsun :)

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Önceden Schematic İşlemi Yapanlar Varsa Orda Klasör Oluşmuştur , Ama Yoksa Koyabilirsin

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
WorldEdit dosyasının içinde evet schematic klasörü yok yabancı sitelerde içinde var yazıyor fakat çoğu kişide yok.Bu nedenle MCEdit kullanmanızı öneririm.Schematicleri sorunsuz bir şekilde kopyalayabilirsiniz.Ayrıca bu program WorldEdit Plugininin biraz daha gelişmiş bir programı diyebiliriz :)