Hawks Gaming Planlarımız

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Ben Hawks Gaming'in lider yöneticisi ve kurucusu Cenk Sarıkaya.Bir kaç arkadaş belki biliyordur adımızı.Burada sizlerle bir fikrimi paylaşmak istedim.Bizim "The Walsl Türkiye" sunucu projemiz var.Bu bizim 4.kez sunucu açışımız olacak.Sizce tutar mı ? Neler yapmalıyız tutması için ? Önerileriniz neler.

The Walls Türkiye

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bir daha RPG açmamaya karar verdik.Üyelerin rol bilgisi yeterli değil.Açacak olsakta çok zor bir başvuru formu olacak.

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede RPG server zor. Zaten serverlara girenlerin yaşları 10 - 13. Minecraft'ı bilmiyor ki, RPG ' yi bilsin. Bence SkyBlock+Hunger Games+TF2 Pluginli 3-4 tane oda olsun tek serverda.

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Türkiyede RPG server zor. Zaten serverlara girenlerin yaşları 10 - 13. Minecraft'ı bilmiyor ki, RPG ' yi bilsin. Bence SkyBlock+Hunger Games+TF2 Pluginli 3-4 tane oda olsun tek serverda.

Ekip üyeleri ve ben dediklerinize sonuna kadar hak veriyoruz.Önerileriniz gerçekleştirilecektir,teşekkürler.Takipte kalın !

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hunger Games zaten listemizde vardı.TF2 açma fikri de gayet iyi.Sky Block fazla tutulmuyor fakat belki açarız.

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Tabi ki.Bizim için en gerekli şey üyelerimizin açık bir şekilde fikirlerini belirtebilmesidir.

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi ki.Bizim için en gerekli şey üyelerimizin açık bir şekilde fikirlerini belirtebilmesidir.

Sağolun. bir şey düşündüm. RPG'de ülkeler vardı değilmi? Ve Türkiye'de RPG pek oynanmıyor-bilinmiyor. Ve bildiğiniz gibi Factions-Survival serverlar gerçekten çok seviliyor. Ve aklıma bir fikir geldi. Neden Factions-Survival ile RPG birleşmesinki? Mesela RPG komutları olmayacak. Herkes normal bir Survival serverda takılır gibi konuşacak. Fakat herkesin belirli bir ülkesi veya şehri olacak. Ve bu ülkelerin veya şehirlerinde elbette kralları olacak. Şimdilik düşüncelerim bunlar. Bunları zikretmeme izin verdiğiniz için teşekkür ederim.