42 nin kiteptaki anlamı ni
güzel yazdında bu bir kitap referansı dediğini uygulasaydın merak edip araştırsaydın bunun ne olduğunu bilirdinİnsan merak eder. Araştırır. Herşeyi merak eder. Eğer araştırması başaıya ulaşırsa, cevabı bulabilir. Ama evrende, kahinatta, olmuş ve olacak olan bütün her şey bir merak konusudur. Merak edilir. Araştırılır. Ama insanlar şu an herşeyin cevabına ulaşamazlar. Çünkü her şey sadece bir kavram değildir. Zamanla birlikte genişler. İçine daha çok şeyi kapsar. Hayat ve evren bir bilinmezlik olup, herşeyin cevabı ise bir paradoxdur.
Kısaca konu başlığı olmamış.[DOUBLEPOST=1440507941,1440507899][/DOUBLEPOST]42 ne ayrıca?
Bende i.imgur açılmıyor. O yüzden bakamadım. Ama bilim kitapları hep ilgimi çeker. Okuyacağım. Sağol öneri için.spoylırda yazdım[DOUBLEPOST=1440508028,1440507981][/DOUBLEPOST]Hayat evren ve herşeyin cevabı 42 ama neden 42 olduğunu bulmak o kadar kolay değil
güzel yazdında bu bir kitap referansı
imgur yasaklı değilki neden açılmıyor?Bende i.imgur açılmıyor. O yüzden bakamadım. Ama bilim kitapları hep ilgimi çeker. Okuyacağım. Sağol öneri için.
Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 03.04.2015 tarihli 2015/1644 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştirimgur yasaklı değilki neden açılmıyor?
bendede o hata cıkıyo dns ileö ilgili sanırımUlaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 03.04.2015 tarihli 2015/1644 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir
İstanbulda yaşamamanın faydaları al hızlı resim bozuntusundan yükledimUlaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 03.04.2015 tarihli 2015/1644 D. İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir
Otostopçunun Galaksi rehberi kitaplarını oku 5 tane kitabı var ama 5'i bir yerde kitabını bulabilirsin.bir şey anlamadım neden 42