Merhabal Bana Merve Diyebilirsiniz. 29Temmuz 1996 Yılında Doğdum.3 Yıldır Minecraft Oynuyorum.Şimdi Hayat Hikayemi Yazacağım Ama Hayatımdan Dolayı Beni Dışlıyacaksanız Gelmekte Hata Etmişimdir. Annemi Ben Doğduktan 2 Yıl Sonra Kaybettik. Babam Annem Ölene Kadar Pınar Su Şirketinde Bölge Müdürüydü. Sonra İşini Bırakıp Bir Tekstil Şirekti Kurdu Ve Yükseldi. Abimde Benden 1 Yıl Önce Doğmuştu. Hayatımda Hiç Para Sıkıntısı Çekmedim. Kolejlerde Okudum Ama Hep Okul 1.'siydim.
Diğer Çocuklar Gibi Değildim. Kızlar Gibi Küfür Etmezdim,Şiddet Kullanmazdım. Gerçeği Söylemek Gerekirse Bir CrossDress (Halk Tabiri İle Travesti). 10 Yaşlarındayken Babam HerGün Farklı Bir Kadınla Yatak Odasına Gidiyordu Birgün bir şey Sormak İçinde Gittiğimde Babamın Elinde Kadının Südyenini Kadın Çıplak Babamda Onun Üstünde Hemen Toplanıp Ne Olduğunu Sordu bende Ona bir şey Söylemiştim Hatırlamıyorum. Hep Bir Kadın Olmak İstedim. 12 Yaşındayken Babam İş Gezisine Gitti Benle Abimi Bıraktı. Bende Annemin Odasına Gidip Onun Südyenlerini Mayolarını Giydim Tam Sırada ABim Geldi Ve Bana "Sen Napıyorsun?" Dedi. Bende Ona Anlattım. Süremiz Azdı Babam 2 Güne Gelecekti Oda Beni Kendi Halime Bırakıp Gitti. Babam Gelince Hiçbir şey Söylemedik. Üniversite Çağına Kadar Bidaha Böyle bir şey Yapmadım Ama Babamı En Az 50 Kere Bastık
. Artık Üniversite Öğrencisiydim Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesini Kazandım. Aslında Amacım Ankaradan Uzaklaşmaktı. Kendime Bir Ev Tuttum Ve İçeriyi Kadın Kıyafetleri İle DOldurdum. Her Gece Giyinip Makyaj yapıp Geziyordum. Sabah İyi Terbiyeli Bir Erkek Akşamları İse Bir CD. şu an İse Son Bir Amacım Kalmıştı Ama Bunu Üniversite Bitince Yapacağım. Amacımda Göğüslerime Dünyada Tek Bir Kişinin Yaptığı Triple Silicon Yani Üç Katlı Silikondu. Sonra İse Belki Cinsiyetimi Değiştirirdim
Diğer Çocuklar Gibi Değildim. Kızlar Gibi Küfür Etmezdim,Şiddet Kullanmazdım. Gerçeği Söylemek Gerekirse Bir CrossDress (Halk Tabiri İle Travesti). 10 Yaşlarındayken Babam HerGün Farklı Bir Kadınla Yatak Odasına Gidiyordu Birgün bir şey Sormak İçinde Gittiğimde Babamın Elinde Kadının Südyenini Kadın Çıplak Babamda Onun Üstünde Hemen Toplanıp Ne Olduğunu Sordu bende Ona bir şey Söylemiştim Hatırlamıyorum. Hep Bir Kadın Olmak İstedim. 12 Yaşındayken Babam İş Gezisine Gitti Benle Abimi Bıraktı. Bende Annemin Odasına Gidip Onun Südyenlerini Mayolarını Giydim Tam Sırada ABim Geldi Ve Bana "Sen Napıyorsun?" Dedi. Bende Ona Anlattım. Süremiz Azdı Babam 2 Güne Gelecekti Oda Beni Kendi Halime Bırakıp Gitti. Babam Gelince Hiçbir şey Söylemedik. Üniversite Çağına Kadar Bidaha Böyle bir şey Yapmadım Ama Babamı En Az 50 Kere Bastık