FrozenBrainTR
☆☆☆ Azrail ☆☆☆
- En iyi cevaplar
- 0
Beynimin sırrıda bu zatenAma senin beynin "frozen" .-.?
NiyeO limonatayı şu an gözlerine dökmeyi o kadar çok istiyorum ki![]()
Beynimin sırrıda bu zatenAma senin beynin "frozen" .-.?
NiyeO limonatayı şu an gözlerine dökmeyi o kadar çok istiyorum ki![]()
Sen bilirsin senBeynimin sırrıda bu zatenetrafı buzlarla kaplı. Öyle olmasa şimdiye beynim yanmıştı .[DOUBLEPOST=1438340233,1438340175][/DOUBLEPOST]
Niyeistersen kargoyla bir yollayayım -16 derecedeki buzlukta 20 dakika beklet
![]()
Hey. BenBir filim vardı. Beyinlerine falan bakıyorlardı da adını unuttum.
Kendini klozete at sifonu çek bi 2 hafta sonra bizim eve ulaşırsınSen bilirsin senKendimi kargoyla yollayıp evinde dökebilirim istersen
Adres ver adres
![]()
Kısa diye izledim.
:/ güzel hayallerKendini klozete at sifonu çek bi 2 hafta sonra bizim eve ulaşırsın![]()
Popi oldum zaa XD- Hayat size bir limon verseydi napardınız ?
+ Yerdim
Hayır ben yiyeceğim! Ama nedense hep ilk yalayıştan sonra(yanlış anlamayın) ekşi tadı gelmiyorBiri limon mu dedi !!! çekilin hepsini yiğecem !!! (binim evde bu yüzden limon yok görünce 6 tane yiyorum )
Kanka gelişme var artık yalamak deyince aklıma kötü şeyler gelmiyor !Hayır ben yiyeceğim! Ama nedense hep ilk yalayıştan sonra(yanlış anlamayın) ekşi tadı gelmiyor![]()
İnanmam. Özelden söylediğin o şeyden sonra hele hiç inanmam.Kanka gelişme var artık yalamak deyince aklıma kötü şeyler gelmiyor !
Kanka o doğru değil amacı o dediğim şey olan bir veoled var kiğm bu tahmin et hemen bilirsinİnanmam. Özelden söylediğin o şeyden sonra hele hiç inanmam.
Neyse konuyu baltalamayalım.
Konu baltalamayı kes!Kanka o doğru değil amacı o dediğim şey olan bir veoled var kiğm bu tahmin et hemen bilirsin