- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl yani ben bunun ile oyunları almayı planlıyorum.İninal biraz sıkıntılı para yatırması olsada gerçekten çok iyi bir kart
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Nasıl yani ben bunun ile oyunları almayı planlıyorum.İninal biraz sıkıntılı para yatırması olsada gerçekten çok iyi bir kart
YaNasıl yani ben bunun ile oyunları almayı planlıyorum.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
GizliceTeşşekür ederim inigal mi neyse ugraşmam Ailem yakalarsa fena yanarım ya
Gizlice çok rahat bir şekilde yapabilirsinTeşşekür ederim inigal mi neyse ugraşmam Ailem yakalarsa fena yanarım ya
O iş dolandırıcılığa giriyor cnmssBende kredi kartı var olmayanlara pazarlıyorum bizim burda çocuklara falan.15TL"lik malı 30tlden satıyorum iş yapıyorumBenim gibi birini bulup sende pazarla bi kerelik alsın
Kendi istekleriyle alıyolar cnmsssO iş dolandırıcılığa giriyor cnmss![]()
Lo para biriktirsen?Kendi istekleriyle alıyolar cnmsss![]()
Yinede dolandırıcılığa giriyor. Bunu değiştiremezsin. Böyle seyleri hiç sevmiyorumKendi istekleriyle alıyolar cnmsss![]()
Dolandırıcılık değil aslında tam olarak. Vaat ettiği şeyi sunuyor sonuçtaYinede dolandırıcılığa giriyor. Bunu değiştiremezsin. Böyle seyleri hiç sevmiyorum
UUf 69 liraymışReklamsa reklambende önereceğim
Ben 2 yıl önce premium hesabımıLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.sitesinden satın aldım.
Bankaya atmye gidyorsun fıtı fıtı yatırıyorsun canlı desteğe hesabının şifresi ile ıdını veriyorsun ( gift code değil ) girip satın alıyorlar ve sonsuza kadar premiumsun.
Offf.... İninal.... (tek çaremiz)UUf 69 liraymış.
Normalde simdi 50 liraya yakın bir fiyat
45'e almıştım ben arttırmışlarUUf 69 liraymış.
UUf 69 liraymış.