Sevgilim yok.Sevgilin var mı ?
Eksik bu gerçekten sevdiğin [Aile - arkadaş dışı] birine ihtiyacın var.Sevgilim yok.
hiç bilmiyorum ya bu eksik çanımı sıkıyor.. daha önce hiç sevgilim olmadıEksik bu gerçekten sevdiğin [Aile - arkadaş dışı] birine ihtiyacın var.
Şimdi Çikamam gerek Uzun zamandır uykusuzum zarar vermeye başladıBurası uygun yer değil.Aradığın cevap değil alay konusu olursun.
Git dostunla veya benle dertleş.
GEL DERTLEŞEK![]()
Öncelikle Yaşın kaç?
Paran varsa hiçbirşey eksik olmaz.
Bütün insanlarda bir eksiklik vardır.
Biri ister sakin huzur diğeri ister aksiyon heyecan ses kalabalık
Sevgi ister veya saygı görülmek gibi
Binbirtürlü çeşidi var bunun. Çözümüde sende saklı dertleşerek çözemezsin
Kendini bir odaya kilitle, ses ve gürültüden bağımsız ol. Ve içinde ki o boşluğu doldurmak için sadece sus, dur ve hayatını gözünden geçir...
Yaşim 17 Hayatta her şey para ile değil Bazi şeyler vardırki tüm servetini versen yinede alamazsın veya kazanamazsın her insanin bir eksiği vardır ama bu eksiği hissetmek farklı. Doğru hayatımı Gözden geçirmeliyim Konuya Baktınız İçin teşekkürler
Haklısın Abi Masumun Öldüğü İnsanların Müslüman olduğu için hayatını kaybetmesi ülkemizin her bir yerden saldırı görmesi ve her gün şehit haberleri duymam beni çok içten üzüyor elimden gelmemesi ise beni yiyip bittiryor. Ama Dünya Böyle Yapcak bir şey yok...kayra eksiğin eksik olmak her zaman tam olmak yerine ekaik ol zamani gelince kendini tamamlarskn hayatta nasil baktigin cok onemli.
sevilmediğini hissedersin hissetmesinede önemli olan neden sevilmediğini bilmek....Her zaman sevilmenin eksikliği hissedilir, gerisi fasa fiso.