I_LOVE_HARVEYS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İnandırıcı Gelmeye Bilir Ama Küçükken 1 Defa Büyüdüğümde 2-3 Defa Araba Çarptı Ve Burnum Kanamadan Atlattım Küçükken Bi Tek Hastaneye Kaldırdılar O Kadar Kendimi Bi Şey Zannettim Heralde Sürekli Yolda Deli Gibi Oynamaya Başladım Babamda Bi Ara Gördü Çekti Eve Vurduda Vurdu .
He Bu Arada Araba Tam Çarptığı Anda Üstüne Atlamaya Çalışın Ben Çoğunlukla Altında Kaldım Ölcem Diye Çok Korkardım.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun :/
İnandırıcı Gelmeye Bilir Ama Küçükken 1 Defa Büyüdüğümde 2-3 Defa Araba Çarptı Ve Burnum Kanamadan Atlattım Küçükken Bi Tek Hastaneye Kaldırdılar O Kadar Kendimi Bi Şey Zannettim Heralde Sürekli Yolda Deli Gibi Oynamaya Başladım Babamda Bi Ara Gördü Çekti Eve Vurduda Vurdu .
He Bu Arada Araba Tam Çarptığı Anda Üstüne Atlamaya Çalışın Ben Çoğunlukla Altında Kaldım Ölcem Diye Çok Korkardım.
[DOUBLEPOST=1439765467,1439765347][/DOUBLEPOST]

Şu arkadaşa binmek, Sanırım ..
O Gerçek Bir Resim Olmadığı ve 3D Olduğu İçin ? :D Hem 3D Olsa Bile İçine Nasıl Gircen :D

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komşumuzun çocuğu bir kız bende hafta sonu dışarı çıkalım mı diye kapısını çaldım mesaj falan gereksiz düşündüm sonra karşıma kızın babası çıktı arkamdan baya bi kovaladı :D Hayatımda yaptığım en çılgın şey :D

AN1M4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim başımdan çoook çılgınca şey geçti ama bazıları terbiye fakiri tabi küçüktüm o zamanlar ne bileyim 1.sınıfta karnımı açıp davul gibi oynarken mani yapmanın kötü olduğunu :D(Daha çok var buna benzer şeyler de forum kızlarada açık :D)
Daha gözlüğümü yeni almıştık daha yeni alışıyodum işte bi gün okulda kantinde püskevit yedikten sonra merdivenlerden çıkarken bi anda gözlüğümü aramaya başladım telaşla 'GÖZLÜĞÜM NERDE GÖZLÜĞÜM NERDE ÜHAĞĞÜĞHĞH' diyerekten gözlüğüm arıyodum o ara bi çocuk merdivenlerden çıkarken beni duymuş bana garip garip bakıp merdivenlerin kenarından telaşlı bir şekilde bana bakarak geçti,meğer gözlük benim gözümdeymiş de bende boşuna arıyormuşum.Hala O çocukla konuşmaya çalışsam benden ürker :D
:D her hatırladığımda gülerim.