RedBuilder
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuz bilirsiniz önceden bir korku oyunu üzerinde çalışıyordum. Ancak korku oyunlarının bana göre olmadığına karar verdim bu nedenle daha çok ilgilendiğim hayatta kalma temalı bir oyun üzerinde çalışmaya başladım. Bu çalışmayı önce ki korku oyunum gibi aksatmayacağım tüm boş zamanımda birşeyler ekleyeceğim. Korku oyununa da devam edeceğim ancak daha seyrek bir şekilde.
Greenlight (Resmi olarak greenlight'a daha koymadım çünkü belirli bir miktarda para istiyor bu link sadece ön gösterim amaçlıdır):
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=389250094
OYUN: Oyuna ilk başladığınızda elinizde hiçbir şey olmayacak. Şanslıysanız bir şehrin veya bir evin yanında başlayabilirsiniz. Sonrasında kendinize bir ev edinmelisiniz. İster kendi evinizi yapabilir, isterseniz de haritada bulunan evlerden birinde yaşayabilirsiniz. Oyunun ileri safhalarında açıkacak, susuyacaksınız. Bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için ya avlanıp su bulacaksınız yada başka birinden onu öldürerek alacaksınız. Seçim sizin....
Kısacası "Rust" "H1Z1" "DayZ" oynayanlar oyuna fazla yabancı kalmayacak. Bu oyunu "Rust" "H1Z1" "DayZ" gibi oyunları çok pahalı diye veya sistemi yetmediği için satın alıp oynayamayanlara başka bir alternatifle bu zevki yaşatmak. Oyun çıktığı zaman paralımı olur beleş mi olur onu bilmiyorum. Ancak paralı bile olsa herkesin karşılayacağı bir miktar olacağına eminim
NOT: Oyunu denemesi için birkaç "Tester"e ihtiyacım olacak. 15 yaşından büyük bilgisayarı iyi kullanan 2 kişi alacağım. Yapıcakları şey oyunda ki sorunları bulup bana iletmek. Örneğin: A evinin üst katına yanında ki ağacın otları giriyor. Hemen bana Skype veyahut Gmail (Hotmail de olabilir) üzerinden ulaşacaklar. Bende sorunu düzelteceğim.
Okuduğunuz için teşekkürler. Aşağıda ki bölümede bir göz atın.
Oyunda ki özellikler:
-Gündüz/Gece Döngüsü
-Loot toplama
-Crafting
-Base kurma, inşa etme
-PvP
-PvE
-Açlık, susuzluk, can, stamina vs....
(Fikirlerinizi belirtiniz)
Tekrar söylüyorum önceki oyunum "TheHunt" gibi bu oyunuda böyle yarıda bırakmayacağım tam gaz devam edeceğim.
Şu ana kadar fazla ilerlemedim ancak birkaç resim yinede atayım:
Silahlardan bazıları ancak bunları değiştirmeyi düşünüyorum:
Etrafta bulunabilecek evlerden bir tanesi:
Can Açlık Susuzluk ve Stamina barı (Küçük resimlerde ekleyeceğim):
LÜTFEN SAÇMA YORUMLARLA GELMEYİN! OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!
Greenlight (Resmi olarak greenlight'a daha koymadım çünkü belirli bir miktarda para istiyor bu link sadece ön gösterim amaçlıdır):
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=389250094
OYUN: Oyuna ilk başladığınızda elinizde hiçbir şey olmayacak. Şanslıysanız bir şehrin veya bir evin yanında başlayabilirsiniz. Sonrasında kendinize bir ev edinmelisiniz. İster kendi evinizi yapabilir, isterseniz de haritada bulunan evlerden birinde yaşayabilirsiniz. Oyunun ileri safhalarında açıkacak, susuyacaksınız. Bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için ya avlanıp su bulacaksınız yada başka birinden onu öldürerek alacaksınız. Seçim sizin....
Kısacası "Rust" "H1Z1" "DayZ" oynayanlar oyuna fazla yabancı kalmayacak. Bu oyunu "Rust" "H1Z1" "DayZ" gibi oyunları çok pahalı diye veya sistemi yetmediği için satın alıp oynayamayanlara başka bir alternatifle bu zevki yaşatmak. Oyun çıktığı zaman paralımı olur beleş mi olur onu bilmiyorum. Ancak paralı bile olsa herkesin karşılayacağı bir miktar olacağına eminim
NOT: Oyunu denemesi için birkaç "Tester"e ihtiyacım olacak. 15 yaşından büyük bilgisayarı iyi kullanan 2 kişi alacağım. Yapıcakları şey oyunda ki sorunları bulup bana iletmek. Örneğin: A evinin üst katına yanında ki ağacın otları giriyor. Hemen bana Skype veyahut Gmail (Hotmail de olabilir) üzerinden ulaşacaklar. Bende sorunu düzelteceğim.
Okuduğunuz için teşekkürler. Aşağıda ki bölümede bir göz atın.
Oyunda ki özellikler:
-Gündüz/Gece Döngüsü
-Loot toplama
-Crafting
-Base kurma, inşa etme
-PvP
-PvE
-Açlık, susuzluk, can, stamina vs....
(Fikirlerinizi belirtiniz)
Tekrar söylüyorum önceki oyunum "TheHunt" gibi bu oyunuda böyle yarıda bırakmayacağım tam gaz devam edeceğim.
Şu ana kadar fazla ilerlemedim ancak birkaç resim yinede atayım:
Silahlardan bazıları ancak bunları değiştirmeyi düşünüyorum:
Etrafta bulunabilecek evlerden bir tanesi:
Can Açlık Susuzluk ve Stamina barı (Küçük resimlerde ekleyeceğim):
LÜTFEN SAÇMA YORUMLARLA GELMEYİN! OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!