Oyun Çıksaydı Alırmıydın?

• Kesinlikle alırdım :)

• Belki alırım :|

• Almam :(

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Birçoğunuz bilirsiniz önceden bir korku oyunu üzerinde çalışıyordum. Ancak korku oyunlarının bana göre olmadığına karar verdim bu nedenle daha çok ilgilendiğim hayatta kalma temalı bir oyun üzerinde çalışmaya başladım. Bu çalışmayı önce ki korku oyunum gibi aksatmayacağım tüm boş zamanımda birşeyler ekleyeceğim. Korku oyununa da devam edeceğim ancak daha seyrek bir şekilde.

Greenlight (Resmi olarak greenlight'a daha koymadım çünkü belirli bir miktarda para istiyor bu link sadece ön gösterim amaçlıdır):
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=389250094

OYUN:
Oyuna ilk başladığınızda elinizde hiçbir şey olmayacak. Şanslıysanız bir şehrin veya bir evin yanında başlayabilirsiniz. Sonrasında kendinize bir ev edinmelisiniz. İster kendi evinizi yapabilir, isterseniz de haritada bulunan evlerden birinde yaşayabilirsiniz. Oyunun ileri safhalarında açıkacak, susuyacaksınız. Bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için ya avlanıp su bulacaksınız yada başka birinden onu öldürerek alacaksınız. Seçim sizin....

Kısacası "Rust" "H1Z1" "DayZ" oynayanlar oyuna fazla yabancı kalmayacak. Bu oyunu "Rust" "H1Z1" "DayZ" gibi oyunları çok pahalı diye veya sistemi yetmediği için satın alıp oynayamayanlara başka bir alternatifle bu zevki yaşatmak. Oyun çıktığı zaman paralımı olur beleş mi olur onu bilmiyorum. Ancak paralı bile olsa herkesin karşılayacağı bir miktar olacağına eminim :)

NOT: Oyunu denemesi için birkaç "Tester"e ihtiyacım olacak. 15 yaşından büyük bilgisayarı iyi kullanan 2 kişi alacağım. Yapıcakları şey oyunda ki sorunları bulup bana iletmek. Örneğin: A evinin üst katına yanında ki ağacın otları giriyor. Hemen bana Skype veyahut Gmail (Hotmail de olabilir) üzerinden ulaşacaklar. Bende sorunu düzelteceğim.

Okuduğunuz için teşekkürler. Aşağıda ki bölümede bir göz atın.

Oyunda ki özellikler:

-Gündüz/Gece Döngüsü
-Loot toplama
-Crafting
-Base kurma, inşa etme
-PvP
-PvE
-Açlık, susuzluk, can, stamina vs....
(Fikirlerinizi belirtiniz)

Tekrar söylüyorum önceki oyunum "TheHunt" gibi bu oyunuda böyle yarıda bırakmayacağım tam gaz devam edeceğim.

Şu ana kadar fazla ilerlemedim ancak birkaç resim yinede atayım:

Silahlardan bazıları ancak bunları değiştirmeyi düşünüyorum:

Etrafta bulunabilecek evlerden bir tanesi:

Can Açlık Susuzluk ve Stamina barı (Küçük resimlerde ekleyeceğim):

LÜTFEN SAÇMA YORUMLARLA GELMEYİN! OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
1-hikayeli olursa dah güzel olabilir
2-isim değismeli
3-Level designe önem vermelisin bu oyunlarda ağaç ot biyom vs. koy
4-tırmanma filan olursa güzel olabilir
şimdilik söyliyeceklerim bu kadar kolay gelsin

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Hmm. Brackeys ? Bunların tamamın oradaki anlatımdan mı yaptın ?
Ayrıca kickstarter'a koymak için lokasyonunun kanada,amerika vs. bir lokasyonda bulunması, bu lokasyonda da bir banka hesabının bulunması gerekiyor.
Modellerin ve kaplamaların sana ait olduğundan şüpheliyim. Herhangi bir telif yememen için söylüyorum bunları. Konunu baltalamak gibi bir amacım yok.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Testlere katılmak isterdim ama işte yaşım uymuyor :(

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ayrıca kickstarter'a koymak için lokasyonunun kanada,amerika vs. bir lokasyonda bulunması, bu lokasyonda da bir banka hesabının bulunması gerekiyor.
Modellerin ve kaplamaların sana ait olduğundan şüpheliyim. Herhangi bir telif yememen için söylüyorum bunları. Konunu baltalamak gibi bir amacım yok.
Modeller brackeysten

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sabah akşam döngüsü brackeys'in kodları üzerinden çalışıyor. Ancak üstünde baya oynama yapacam onların. Bana sadece havada dönmesi lazım o kadar :D[DOUBLEPOST=1423420190,1423420160][/DOUBLEPOST]
Modeller brackeysten
Aynen modeller brackeysden hazır deniyim dedim. Zaten değişecek onlar çocuk oyuncağı gibiler :D

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bende inFAMOUS'ı yüzlerce kez buga soktum :/ Cidden neden yaş sınırı var ki testler için?
nedense bu tür işler in hep yaş sınırı koyuluyor tamam video çekmek istiyorsun 18 yaşında birini arıyorsun anlarımda tester 15 yaşından büyük olunca ne olacak?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Telif konusunda, mesela Unity'in marketinde ücretli materyaller var, onları internetten nulled indirip kullanırsan telif yersin. Ancak alın kullanın hayrına yazanları kullanırsan bir şey olmaz.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
nedense bu tür işler in hep yaş sınırı koyuluyor tamam video çekmek istiyorsun 18 yaşında birini arıyorsun anlarımda tester 15 yaşından büyük olunca ne olacak?
15 yaşından büyük olsun istiyorum çünkü daha iyi oluyor ne bileyim :D sen kaç yaşındasın olabilirsin çok istiyorsan 15'in pek önemi yok :D
Telif konusunda, mesela Unity'in marketinde ücretli materyaller var, onları internetten nulled indirip kullanırsan telif yersin. Ancak alın kullanın hayrına yazanları kullanırsan bir şey olmaz.
Bunlar hep beleş googleden bazı sitelerden alıyorum orada zaten telif felan her şey yazıyor ama ileride kendim yapacam değişik fikirlerim var :D

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
15 yaşından büyük olsun istiyorum çünkü daha iyi oluyor ne bileyim :D sen kaç yaşındasın olabilirsin çok istiyorsan 15'in pek önemi yok :D

Bunlar hep beleş googleden bazı sitelerden alıyorum orada zaten telif felan her şey yazıyor ama ileride kendim yapacam değişik fikirlerim var :D
herkes tester olabilir teşekkürler çok isterdim ama bilgisayarım yok bu arada ilk mesajımı okurumusun?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sabah akşam döngüsü brackeys'in kodları üzerinden çalışıyor. Ancak üstünde baya oynama yapacam onların. Bana sadece havada dönmesi lazım o kadar :D[DOUBLEPOST=1423420190,1423420160][/DOUBLEPOST]

Aynen modeller brackeysden hazır deniyim dedim. Zaten değişecek onlar çocuk oyuncağı gibiler :D
Kaplamalar ve kickstarter olayı ? Hala bunlara cevap alamadım...
Kullanabilirsin deyen biri sana "bunu sat" diye vermiyor onları. Kendisi de bir emek sarf ediyor onları yaparken. Tüm haklarını sana devrettiğini söyleyen bir durum yoksa telif hakkı...