CoD61
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
iyiymiş helal olsun abi benim ram kötü bide harddisk en fazla boyut 37 gb tek bidebencede hani
1.8Ghz benim sistem nerdeyse gta 4 full kasmadan çalıştıracak(2 çekirdek gerçi ama olsun
)
iyiymiş helal olsun abi benim ram kötü bide harddisk en fazla boyut 37 gb tek bidebencede hani
1.8Ghz benim sistem nerdeyse gta 4 full kasmadan çalıştıracak(2 çekirdek gerçi ama olsun
)
sağ üst köşede konuyu izlemeyi bırak varBana bildirim geliyor ozele gidin
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yaşın 18 altıysa babandan yeni pc iste üstüyse işinden gelen parayı az biriktirmeyi deneiyiymiş helal olsun abi benim ram kötü bide harddisk en fazla boyut 37 gb tek bide![]()
ile içi sıkıntılarım var özel bir durumsağ üst köşede konuyu izlemeyi bırak var[DOUBLEPOST=1398791457,1398791404][/DOUBLEPOST]
yaşın 18 altıysa babandan yeni pc iste üstüyse işinden gelen parayı az biriktirmeyi dene
kaç ?sizin ghzler gerçekten kötüymüş varya bende kendiminkine kötü diyodum artık kötü demiyorum![]()
Benimki 3.00 biliyorum her türlü program öyle gösterdi
benim sistemde 1.8Ghz çift çekirdek var yani 1.8 x 2 = 3.6 Ghz LoooolBenimki 3.00 biliyorum her türlü program öyle gösterdi
çift çekirdke olunca ikiye katlıyomu benimde çift çekirdekdebenim sistemde 1.8Ghz çift çekirdek var yani 1.8 x 2 = 3.6 Ghz Looool
evet 2 ye katlıyorçift çekirdke olunca ikiye katlıyomu benimde çift çekirdekde![]()
abi Project Zombioid sistem gerksinimi nedir biliyormusun ?evet 2 ye katlıyor
ama çok sevinme modeli/markası da iyi kaliteli olması gerek
Nerdeyse sisteme gerek duymayacağını biliyorum.abi Project Zombioid sistem gerksinimi nedir biliyormusun ?
Abi Eve Yükledim oyun kasıyor yaNerdeyse sisteme gerek duymayacağını biliyorum.
O.o maşşallah O.oAbi Eve Yükledim oyun kasıyor ya![]()