Hayatta kalma tarzı oyun Önerebilicek birileri varmıdır ?

hakan3326

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar Yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum bu sistem su oyunu kaldırmaz diyen arkadaşlara inat pc ye
RUST
warface
farcry 4
ve forest
bu oyunları pc me yükledım ve normal ayarlarda 1 gram kasma olmadan oynıyabiliyorum
Benden size tavsiye bundan sonra bir şeyi bilmeden su olmaz bu olmaz demeyin sizden rica edıyorum !!!

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
O sistemle far cry 4 gibi yeni nesil bir oyunu normalde oynayamassın. Ekran kartı 1 gb ise zaten o kadar da yeni bir şey değildir.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkdaşlar Yorumlar için hepinize teşekkür ediyorum bu sistem su oyunu kaldırmaz diyen arkadaşlara inat pc ye
RUST
warface
farcry 4
ve forest
bu oyunları pc me yükledım ve normal ayarlarda 1 gram kasma olmadan oynıyabiliyorum
Benden size tavsiye bundan sonra bir şeyi bilmeden su olmaz bu olmaz demeyin sizden rica edıyorum !!!
benimki 4 gb ram var seninki 2 gb ram nasıl kasmıyor doğru değil yalan i8 işlemcim var hala kasıyor yalan söyleme bu sana ders olsun oyunu kaldırır başka bir şey kasmaması mümkün değil

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
savaş aksiyon mu dedin? Wargame:Red dragon yükle PC başına çöksün bide telefonla fotosunu at buraya :D Bak git steam'den paraya kıyıp 200 tlye Unity al sonra ailene bilgisayarın RAM'i patladı ekran kartı aktı falan de. (İnanacaklar çünkü gerçekten olacak :D) Ve TADAAAAA! yeni ve Advanced Warfare'e kadar rahat oynayabileceğin müthiş ötesi bir PC :D

FİKİRE +1 İSTİYOM :D

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu bilgisayar ancak How To Survive gibi bir oyunu kaldırır
Dipnot : Onu bile kaldırmayabilir :(