Hayattan Minecrafta Geçen Kro Steve

Komikmi?

• Kullanılan toplam oy
    11

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Olay Gerçekteki Kro Bir Adamın Minecrafta Geçince Ne Yaptığını Anlatmaktadır..
Başlayalım..
Steve Gerçek Hayattaki Deneylerin Birine Kurban Gitmiş Kro Bir Adamdır.Oyuna Veri Olarak Yüklenme Deneyi Sırasında Kendisi Oyuna Yüklenmiştir.Ancak,Deneyi Yaptıkları Makineyi Stevenin Gelmemesi İçin Patlattıklarından Dönememiştir.Şimdi Minecraft Diyarının Kapılarına Girmiştir..
*Steve Has Joined
Steve Etrafa Bakınmaktadır.Kareden Ağaçlar,Topraklar Görüyordur.
-La Bu Lanet Garı Nereye Gönderdi Beni Böyle?
Steve Sinirli Bir İfadeyle
-Ulan lanet olsun çok kızgınım oglum varya önüme biri çıkarsa anında gebertirim
Daha Sonra Bir Ses Duyulur.Stevenin Arkasından SsSSs Diye Bir Ses Gelir Ve..
+sSsSsSsSsS Patlıcam Lan Gaçsana
Steve Arkasını Döner Ve 4 Paçaklı Creeperi Görerek
-Oha 4 bacağı var ahahah
Creeper Patlar Ve Steve Ölür.Steve Oyunun Doğasında Olduğu İçin Yeniden Doğar.
-Lan Bak Şimdi Harbi Kızdım Ha Çıkmayın lan karşıma
Steve Ağaçlardaki Odunları Kırar.Hava Yavaş Yavaş Kararmaya Başlamıştır.Steve,Yeterli Odun Topladığını Düşünerek Evin Duvarını İnşa Eder.
-Oleyy be Bitirdim
Arkadan Bir Skeleton Belirir
+Bune la sadklasld Evladım duvarın içindemi yaşıcan?
Steve İyice Bakınca Sadece Bir Duvar Yaptığını Farkeder Ve
-Ben Böyle Oyuna Edeyim Arkadaş.Bune ya
Skeleton Steveyi Okla Öldürür.
Steve Yeniden Gece Doğar.
Stevenin Etrafından Zombi-Creeper-Skeleton Üçlemesi Gelmektedir.Steve Derki
-Ula bune yaa ya hayvan gibi şiiyapıyosunuz yaa
+qes Jojuklar öldürün şu qroyu eheuhue
-Ne diyon lan sen sensin lan qıro
+qes velt
-Oğlum bak seni vary--
Creeper Steveyi Patlatır.
-Ya Senin Gibi Creeperin Ta..
Stevenin Doğduğu Yer Yine Gecedir.Yine Creeper Görür Ve..
-Abi creeper abi seni ıstırırım yalarım bilene nolur abi vurma abi büyüksün abi
+SsSsSsSsSsS
-Şşştt sssss falan noluyoz akıllı ol alırım aqlını ha
Creeper Yine Patlar Ve Steveyi Öldürür.Steve İntihar Eder,Ancak Yeniden Doğar Ve Yine İntihar Eder.Bir Türlü Beceremez Ve Oyuna Hakaret Edip Beynini Patlatarak Ölür.MUTSUZ SON

Biraz Kafadan Yazdığım Kısa Ve Öz bir şey.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yahu en azından biraz daha özen gösterseydin komik desen değil, hikaye desen diğer hikayelere ayıp olur. Zamanını boşa harcamışsın, ömrün kısıtlı güzel kullan.

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bugünün fenomen laflarından 3-4 tane kullandım.Genelde gençlerin sevdiği birşeydir.Olgunları bilemem.m

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bugünün fenomen laflarından 3-4 tane kullandım.Genelde gençlerin sevdiği birşeydir.Olgunları bilemem.m
Bu laflar kabak tadı vermeye başladı artık. Ayrıca bu laflar sadece kullanılarak güldürmez, kullanış şekli ile güldürür ve bana kalırsa hikayende kullanmasaydın daha güzel olabilir. Son bir şey daha; gençler sever olgunlar sevmez diye bir şey yok ben bu espirileri -yerinde ve zamanında- aileme yaptığım zaman kahkaha atıyorlar. Yaşa göre eğlence anlayışı değişmiyor belirtmek isterim.

Fuzenova

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu laflar kabak tadı vermeye başladı artık. Ayrıca bu laflar sadece kullanılarak güldürmez, kullanış şekli ile güldürür ve bana kalırsa hikayende kullanmasaydın daha güzel olabilir. Son bir şey daha; gençler sever olgunlar sevmez diye bir şey yok ben bu espirileri -yerinde ve zamanında- aileme yaptığım zaman kahkaha atıyorlar. Yaşa göre eğlence anlayışı değişmiyor belirtmek isterim.
-15 Yaş Grubu İnternette Çalkalanıyor Bu Laflarla.2 Kat Değil 5 Kat Daha Fazla Eğleniyorlar.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu esprileri öğretmenlere okutayım belki ölürler( Öğretmenlerim minecraft oynuyor+ Clash of Clans okul klanı var)