- En iyi cevaplar
- 0
Portakal Suyu Çıkarmak Bizim İşimiz. ._.bBi bitmediniz anasını satayım bi şaka yapak dedik suyunu çıkardınız![]()
Portakal Suyu Çıkarmak Bizim İşimiz. ._.bBi bitmediniz anasını satayım bi şaka yapak dedik suyunu çıkardınız![]()
Soyu tükenmez bunlarınbBi bitmediniz anasını satayım bi şaka yapak dedik suyunu çıkardınız![]()
ayip oluyor dostum.Soyu tükenmez bunların![]()
görevimizbBi bitmediniz anasını satayım bi şaka yapak dedik suyunu çıkardınız![]()
Ayip oluyorsa sorun yok ayıp oluyorsa o başkaayip oluyor dostum.![]()
ayıp oluyo ama üzülürüm sonraSoyu tükenmez bunların![]()
dostum kaç gez uyarcam fotonu değiştir fotondaki kızı görünce *******sim geliyo.Ayip oluyorsa sorun yok ayıp oluyorsa o başka![]()
göz ardı edildidostum kaç gez uyarcam fotonu değiştir fotondaki kızı görünce *******sim geliyo.![]()
![]()
bi baki ver naruto yeni bölüm çıkmış mi diye.Beyler ben kaçar Spor Salonuna gidiyorum B) boşuna nerde demeyin geldiğim de de lafa tutmayın Super Natural izleyeceem B)
Sende bakmadostum kaç gez uyarcam fotonu değiştir fotondaki kızı görünce *******sim geliyo.![]()
![]()
Şaka yapıyom ciddiye almayınayıp oluyo ama üzülürüm sonra
ama her mesaj atişinda gözüküyor sonrada ağzım sulanıyor töbe töbe nediyorum ben ya f 12 ile değiştiremSende bakma
bin alırım ben manyağımŞaka yapıyom ciddiye almayın![]()