Hayırlı olsun bize

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.5 güncelleme gelmiş :D şimdi bakıyorum neler var :)[DOUBLEPOST=1432377556,1432377388][/DOUBLEPOST]ya insan 1 tane şey ekler hiç yeni bir şey yok

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.5 gibi sürümlere sadece güvenlik veya bugfix updateleri geliyor,o yüzden heves yapma. 1.9 da çok şey değişeceği için mojang öncelik olarak ona başvurdu.

• Beğen
Reactions: DIO

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
mağaralar büyümüş sanki ravine içinde ravine buldum azönce maden çıkması artmış tek seferde 18 demir buldum şansa :D[DOUBLEPOST=1432377864,1432377832][/DOUBLEPOST]ama şöyle bir şey var

Flawless

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam işte önce bugFix yapıyorlar ki 1.9'da sorun çıkarmasın, anladın mı?

• Beğen
Reactions: DIO

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
1.9 da da çok teknolojik şeyler beklemeyin derim oyunun amacı hayatta kalma hangi insan tek başına doğadan uzay aracı yapabilir??

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.9da execute testfor vs. gibi redstonede işimize yarayacak komutlar gelsin bana yeter ve geliyorda zatn \m/

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Hayır oyunun standartlarına çok alıştık hani böyle bir kerette portal gunlar felan beklemeyin yavaş yavaş anca

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
minecraft eski dönemlerde geçiyor baya
Yalnız Minecraft'ın bir hikayesi falan yok yani eski dönemlerde geçiyor diye bir şey yok. Sadece şunu düşün. Bir Dünya hiçbir yerine dokunulmamış ve sadece bir insan. Bütün her şey bundan ibaret eski veya yeni dönem yok. O eski veya yeni dönemi sen oluşturacaksın çünkü oyunda sen şu yıldasın Cabbar da bu yılda diye bir şey denmiyor yani öyle bir şey yok çıkar onu aklından.

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaw minecraftla terrariayı karşılaştırsak terraria kazanıyor çünkü minecraftı bir kaç gün oynadıkdan sonra sıkıyor.Tek yaptığın madene in eşya yap filan.Oyun savaş ve yaratıklar konusunda gelişmeli.