Hayırlı Uğurlu Olsun Banım Açıldı :D

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ban ban çiki çiki ban ban suyunada gel sende banlan espirisi ehueuhuehueh QW:Ewq:
Nese hoş geldin reis. Sefalar getirdin nasıldı forumsuz günler D:​

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Artık şöyle gereksiz konular açmasanız diyorum? Açıldıysa açıldı ne yapalım?

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun tekrar banlanman dileği ile :) (amacım düşmanlık değil sadece komedi :D laf olsun)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı olsun tekrar banlanman dileği ile :) (amacım düşmanlık değil sadece komedi :D laf olsun)
Boşver gitsin :D Umarım tekrar banlanırım.İyi tarafından bak ; tecrübe oluyor ve bütün günümü Tremor Games'de geçirerek günde 300 puan kasıyorum :( Hemde Türkiyede !

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşver gitsin :D Umarım tekrar banlanırım.İyi tarafından bak ; tecrübe oluyor ve bütün günümü Tremor Games'de geçirerek günde 300 puan kasıyorum :( Hemde Türkiyede !
:D aynı benim gibisin ben 1 ay ban yedim sonra bilmediğim bir nedenden 3 aymı ne ban yemiştim çok eskiden bende hep banlanınca boş işler ile uğraşıyomda tremor ile çok iş yaptım fakat çok memmun olmadım :(

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
:D aynı benim gibisin ben 1 ay ban yedim sonra bilmediğim bir nedenden 3 aymı ne ban yemiştim çok eskiden bende hep banlanınca boş işler ile uğraşıyomda tremor ile çok iş yaptım fakat çok memmun olmadım :(

Hedefim yaklaşık 2600 puan biriktirmek.Civilization 5 Alacağım.[DOUBLEPOST=1415995131,1415995094][/DOUBLEPOST]
Hayırlı olsn Osnbk41
Spritecraftla yaptığın sovyet arması akıyodu hanny

Onu SpriteCraft yapmıştı :D