Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BUİLDER BAŞVURUSU :
Ad:Utkuhan
Soyad:
Email:[email protected]
Build Resimleriniz: (En Az 1 Tane) mail olarak bildiririm
World Edit ve World Guard Bilginiz: %98
Neden Sizi Seçelim ?:Ben serveri kompile değiştirip eklenti eklemek istiyorum ve yarım bırakmam hiçbir işi
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz ?:3 ve üstü
Eklemek İstediğiniz Bir Şey Var Mı ?:Kesinlikle var seçerseniz Yaparım!
Ad: Metehan
Soyad: Murat
Email: [email protected]
Tecrübeniz: %95 Herkezin Bilmediği Birşe Vardır
Komut Bilginiz: %98 Herzaman Ogrenıyorum Herzaman Yeni Komutlar Çıkar Hepsini Bilmemiz İmkansız Ama Baya Biliyorum
Neden Sizi Seçelim ?: Bazıları Sadece Yetki Ve Gamamode Geçmek İçin Ve Hava İçin İsteye Bilir Ama Ben Oyuncularla Eğlenmek Sohbet Etmek Açıkları Kpatmak Ve Serveri Ayarlamak İsterim
Kaç Yıldır Minecraft Oynuyorsunuz ?: 4
Eklemek İstediğiniz Bir Şey Var Mı ?: Evet Var Bunu Sordugunuz İçin Teşekkür Ederim Yaşım 15 Minecraft Oynamaktan Çok Kodlama Serverde Arkadaşlarla Sohbet Server Açıklarını Araştırmayla Uraşıyorum Ben Sadece Yetkili Olmak İçin Değil Serveri Güzelleştirmek İçin Yetkili Olmak İstiyorum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.