Hazır Çekirdek Server Dosyası

Paketim nasıl

• Süper

Kullanılan: 1 12.5%
  • Çok iyi

• iyi

• orta

Kullanılan: 2 25.0%
  • kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • berbat

Kullanılan: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ilk hazır server dosyamı vercem swçekirdek sw dir portalar hazırdır,her taraf korumalıdır ,arsaların pazar tarlaların tabelaları hazırdır ,içinde survival games,skyblock,facitions vardır.
Sadece market,mobarena,arena ayarlı deyildir siz ayarlıcaksınız market tabelarıda hazır deyil,bide lobideki adlar yazmamaltadır örn:skyblock,facitions filan sade açıp server profes dosyasına kendi ıp girip başlattan açcaksınız bukadar kolay %1 reklam vardır .Sorun olursa söleyin sorunlar olabilir bu benim ilk paketim.Bazı plungleri kendim türkçeleştirdim.
LİNKLER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RAR ŞİFRESİ : SERVER EMIN

Merhaba arkadaslar sw paketimi yeniden düzenlicem tam olarak bitmişini vercem isterseniz onu bekleyin :D

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah güzel bir çalışma devamını beklerim
edit:sen hani sky factions geçitlerini hadi gir demişsin ya o komiğime gitti hani bana şöyle hadi ***** yiyosa gir gibi geliyo bana :D

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah güzel bir çalışma devamını beklerim
edit:sen hani sky factions geçitlerini hadi gir demişsin ya o komiğime gitti hani bana şöyle hadi ***** yiyosa gir gibi geliyo bana :sırıtmak:

O anlamda kullanmadım ama :D bunu daha iyileştircem bazı sorunlar bide marketi tabelalarını filan yapcam