Hazır | Group Manager

GroupManager işinize yaradı mı ? [Lütfen oylayınız]

• Çok işime yaradı

Kullanılan: 30 40.0%
  • Evet yaradı

Kullanılan: 9 12.0%
  • Eh işte

Kullanılan: 14 18.7%
  • Yaramadı

Kullanılan: 22 29.3%

• Kullanılan toplam oy
    75

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Su group manageri dogru ayarliyabilen bir kisi gormedim daha bunlara @AhmetMelihTR de dahil dosyalari groups.yml yerine globalgroups.yml uzerinde yaparak tum dunlarda olmasini sagliyabilecekken her dunyayi tek tek ayarlamayla ugrastiriyosunuz :) hemde goruntu kirliligi oluyor yanlis anlamayin amacim kimseyi kotulemek deil ancak bu sekilde cokdaha guzel bir sekilfe hazirlayabilirsiniz dosyalari
Bos bir zamanimda group manageri tam olarak kullanimi anlatacagim :)
İyi forumlar...

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Su group manageri dogru ayarliyabilen bir kisi gormedim daha bunlara @AhmetMelihTR de dahil dosyalari groups.yml yerine globalgroups.yml uzerinde yaparak tum dunlarda olmasini sagliyabilecekken her dunyayi tek tek ayarlamayla ugrastiriyosunuz :) hemde goruntu kirliligi oluyor yanlis anlamayin amacim kimseyi kotulemek deil ancak bu sekilde cokdaha guzel bir sekilfe hazirlayabilirsiniz dosyalari
Bos bir zamanimda group manageri tam olarak kullanimi anlatacagim :)
İyi forumlar...

Peki sen hiç düşündünmü neden yapmıyoruz diye?Plotme yüzünden.Plotworld dünyası oluştuğu için yapıyoruz.Örneğin senin dediğin gibi yapsak.Normal dünyadada plotme permi olsa ; bir serverde combatlog veya combattag yoksa ne yaparlar hiç düşündünmü.Tam wsdeyken /p home hadi yallah :)Dediğini herkes biliyor. :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bunu ayarlamak cok basit global e gnel permleri plot worlde de ek olarak plotworld permlerini eklersin sorun cozulur demekki bilmiyorsunuz :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Cok sey :) sizin yaptiginiz sekilde yazilan permlerin acilan her dunyaya tek tek yazilmasi gerekiyor ancak benim dedigim sekilde sadece global uzerinde yapip tum dunyalarda uygulatmak ve sadece gerekli dunyalarda gerekli olanlari koymak mumkun.
Bu arada beni yanlis anladiniz siz :) ben sizi kotulemeye calismiyorum eger dedigim sekilde yaparsaniz daha guzel ve daha saglam bir congfig ortacikacaktir :)

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok sey :) sizin yaptiginiz sekilde yazilan permlerin acilan her dunyaya tek tek yazilmasi gerekiyor ancak benim dedigim sekilde sadece global uzerinde yapip tum dunyalarda uygulatmak ve sadece gerekli dunyalarda gerekli olanlari koymak mumkun.
Bu arada beni yanlis anladiniz siz :) ben sizi kotulemeye calismiyorum eger dedigim sekilde yaparsaniz daha guzel ve daha saglam bir congfig ortacikacaktir :)

Bak zaten örneğin World dünyasına bir grup eklediğin örn : rehber.Rehber grubunu sadece world dünyasına eklediğimiz için MultiVerse Core ile yeni dünya açtığımızda yetkiler onada aktarılır.Şöyle ki ; /manuadd NICK rehber all_unnamed_worlds ya da all yazsan tüm dünyalarda oluyor ! Yine aynı şey işte :)

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Peki adam nie yapmis globali ozmn :) :D

1234215261234

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş bana özel bi groupmanager yapar mısın acil lazım renkler farketmez tür faction version 1.7.2 istediğim gruplar reklamcı,rehber,moderator,builder,denemerehber,admin,kurucu,vip,megavip,ultravip, bunlar yeterli olacaktır acil lazım kardeş
kardeş pluginler şunlar (AntiTnt,Authme,ChestShop,Essentials,EssentialsGroupManager,EssentialsSpawn,RegenBlock,Worldedit,İconomy,WorldGuard-6.1) daha falza plugin koycam ama şimdilik bukadarı yeter yaparsan çok sevinirim

Son düzenleme:

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bana özel bi groupmanager yapar mısın acil lazım renkler farketmez tür faction version 1.7.2 istediğim gruplar reklamcı,rehber,moderator,builder,denemerehber,admin,kurucu,vip,megavip,ultravip, bunlar yeterli olacaktır acil lazım kardeş
kardeş pluginler şunlar (AntiTnt,Authme,ChestShop,Essentials,EssentialsGroupManager,EssentialsSpawn,RegenBlock,Worldedit,İconomy,WorldGuard-6.1) daha falza plugin koycam ama şimdilik bukadarı yeter yaparsan çok sevinirim
Selam , GroupManager'ınızı birisinin ayarlamasını istemeniz pek doğru olmaz çünkü ayarlayan kişi tam olarak hangi yetkileri vereceğini bilmez. Bazı sunucular reklamcıya Fly verir bazı sunucular vermez. Bazı sunucular Rehber'e "Ban" yetkisi verir bazı sunucular vermez. Ayarlaması çok zor değil. "/mangadd GroupIsmi" ile Group kurarsınız. "Mangaddv GroupIsmi Prefix [Groupun Tagı]" Kurduğunuz groupa bir isim ön eki veya renk getirirsiniz. "/mangaddp GroupIsmi "Vereceğiniz Perm" Kurduğunuz Groupa bir yetki verirsiniz. En basit ayarlama komutları bunlar. Internette biraz araştırarak devamını öğrenebilirsiniz. Sunucunuzda da GroupManager'ı da hazır istemeyin bir zahmet biraz emek verin.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Ne Kadar Hazırcısınız ?
Bir GroupManager ı Bile Düzenleyemiyorsunuz.
Arkadaş Böyle Şeyleri Bile Başkasına Yaptırıyorsanız Sunucunuz Ne Haldedir Tahmin Edemiyorum.
Azcık Emek Gösterin. Emek...