Hazır Kurulmuş Mod Dosyası (MM-Fantasy)

KaraSancaktar

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
45
Puanları
0
Artık geceleri dışarı çıkmak çok daha tehlikeli ve keşfedilecek çok fazla silah var! Yeni mod paketimiz MM-Fantasy çıktı!
MM-Fantasy nedir?
MM-Fantasy sitemiz tarafından hazırlanan özel mod paketinin ismidir. Minecraft Modları ve Fantasy kelimelerinin bir araya gelmesinden oluşmuştur.
MM-Fantasy’nin konsepti nedir?
Öncelikle isminden de anlaşılacağı gibi fantastik bir mod paketi olacaktır. Tek bir amaç üzerine yoğunlaşan modlar kullanılmayacaktır. Daha detaylı açıklamak gerekirse pixelmon modu oyunu tamamen Pokemon konseptine çevirdiği için kullanılma ihtimali olmayan bir moddur.
Ayrıca, MM-Fantasy’nin en önemli özelliği, tek başınıza oynamanız için değil arkadaşlarınızla oynamanız için tasarlanıyor olmasıdır. Sitemizde yayınlanan modların bir çoğu sadece tek başınıza oynarken çalışır yada çoklu oyuncu desteği için özel ayar gerektirir ve bu ayarlar sitemizde anlatılmamaktadır. Ancak MM-Fantasy içerisindeki tüm modlar LAN oyunu açıldığında aktif olacak şekilde ayarlanmıştır. Normal survival modu arkadaşlarınız ile oynamak ilk başta aşırı eğlencelidir fakat her şeyi çözdükten sonra hiçbir eğlencesi kalmamaktadır. MM-Fantasy size yüzlerce yeni maden, item, mob, boss sunuyor. Hepsini tek tek arkadaşlarınız ile keşfedeceksiniz.
MM-Fantasy kaç mod içeriyor?
MM-Fantasy v0.1 tam olarak 15 mod içeriyor. Bu modların tamamına oyuna girdikten sonra “mods” bölümünden bakabilirsiniz. Bazı modlar oyunda kendini göstermeyen sistemsel modlardır. Bunun yanısıra optifine gibi oyun performansını etkileyen modlar da eklenmiştir. Onlarca yeni item eklenmiştir. birçok yeni mob vardır. birçok yeni hayvan vardır, bu hayvanların çoğu evcilleştirilebilir. Ayrıca geceleri dışarı çıkmak çok tehlikelidir, bizden bir uyarı, asla tanımadığınız canlılara saldırmayın! https://forum.gamer.com.tr/file:///C:/DOCUME-1/ADMINI-1/LOCALS-1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif Bunun yanısıra birçok yeni maden vardır ve bu madenlerden yapılabilecek birçok yeni alet edevat ve silah vardır
Kurulum

Öncelikle kendi minecraft klasörünüzü tamamen silin (yedeğini alabilirsiniz.) daha sonra indirdiğiniz winrar dosyasını %appdata%’nın içine çıkartın. Aynı ağda bulunduğunuz arkadaşlarınız varsa oyunu LAN özelliği ile beraber oynayabilirsiniz.
Hamachi üzerinden oynanabilen yeni bir mod paketi çıkarmak da planlarımız arasında.,

link:
http://********************/mm-fantasy-cok-yakinda/

Ben bu modu indirdim ve şu an oynuyorum gerçekten muhteşem herkese tavsiye ederim...

ALINTIDIR
 


MrZehirs

Taş Madencisi
Mesajlar
71
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Uğraşmışın ama 15 mod çok az foruma bakarasn 50modlu mod paketleri görürsün daha geliştirmelisin.
 

VFørOm€¥

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
0
usta mini map te biryeri isaretledin geri nasıl devre dısı bırakıcan ?
 

VFørOm€¥

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
37
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
0
ya biri söylesin lütfen bfchicken yapıyorya eşyanın nasıl yapıldığını gösteriyor onu nası yapabilirim ?
 

MrZehirs

Taş Madencisi
Mesajlar
71
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
0
Not Enought İtems modu ile oluyor itemin üstüne gelip t ye tıkalrsn ne yapacanı u ya tıklarsan nsl yapacagını
 

Efran

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
0
Modu indiremiyorum... Reklamı Geç diyorum inmiyor. Yada indirmek için bir butonda çıkmıyor... Yardım eder misiniz?
 

Üst