sefaakmercan
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
arkadaslar elinde hazır spawn yada orman mapleri olan varmı verebılırsenız cok ıyı olur
Harita sahipleri internet üzerinde paylaşıyorsa ihtiyacı olanlar kullanabilsin diye.Mimari yeteneği olmayanlar için sunucuyu güzelleştirmek adına yapılması kötü bir şey değil bence.Bana ait değildir...
Warp Orman:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Spawn:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Önerim Kendi maplerinzi kendiniz yapmanız. We yığını olsa bile bence Alıntı kullanmaktan daha iyidir.
Zaten kötü demedim, kendi yapman alıntıdan bana göre daha iyidir dedim. Hayırlı Ramazanlar!Harita sahipleri internet üzerinde paylaşıyorsa ihtiyacı olanlar kullanabilsin diye.Mimari yeteneği olmayanlar için sunucuyu güzelleştirmek adına yapılması kötü bir şey değil bence.
teşekkür ediyorumBana ait değildir...
Warp Orman:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Spawn:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Önerim Kendi maplerinzi kendiniz yapmanız. We yığını olsa bile bence Alıntı kullanmaktan daha iyidir.
Önemli değil, umarım işine yaramıştır. Hayırlı Ramazanlar!teşekkür ediyorum
Orman Yapamadık BirTürlü Sayende Bunu Kullanırım Artık 2016 dan Kalma Olduğu için kimsede bilmezZaten kötü demedim, kendi yapman alıntıdan bana göre daha iyidir dedim. Hayırlı Ramazanlar!
Orman Yapamadık BirTürlü Sayende Bunu Kullanırım Artık 2016 dan Kalma Olduğu için kimsede bilmez![]()