HCTR ALIM VARDIR

ClooneyPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:bayrak:Serverimize SUANLIK ALIMLARIMIZ BİTMİŞTİR :bayrak: :bayrak:SUANLIK Bİ ALIMIMIZ YOK :bayrak: ilerde server in herşeyi nerdeyse tam olunca Moderator alımlarımız olcaktır.:bayrak: :bayrak: Serverimiz hub olacaktır :bayrak: Server ip: Mc
McHomminCraftTR.aternos.me :bayrak:
:bayrak::bayrak:-HCTR EKİBİ

Son düzenleme:

CengizHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben CengizHD oyun içi nick : CengizHD
%90 komut bilgim

istediğim yetki : builder yada mod
umarım bana ulaşırsınız iyi oyunlar....

patricksafak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MOD Olmak İstiyorum
Komut Bİlgisi / %95
Online /% 100
yaş / 14
BENİ SEÇERSEN SERVERİNİ İYİ BİR YERLERE GETİREBİLİRİM :)

ClooneyPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-------------------------------------------------------HCTR EKİBİ ----------------------------------------------------------------------- BİLİNMEYEN Bİ SORUN YÜZÜNDEN SUAN SERVER KAPALIDIR BİRAZDAN AÇILACAKTIR MERAK ETMEYİN :) ---------------HCTR-------- Tam Saat Veremem Ama 18:30-18:40 arası Sunucu Sizlerle Bi aksaklık oldu kusura bakmayın. +Slot 25 olmuştur

Son düzenleme:

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MOD Olmak İstiyorum
Komut Bİlgisi / %90
Online /% 80 70
yaş / 15
İstediğim yetki Mod

ClooneyPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
MOD Olmak İstiyorum
Komut Bİlgisi / %90
Online /% 80 70
yaş / 15
İstediğim yetki Mod
Oncelikle Alındınız Ama Mod alımı olmadıgı için (GİZLİAdmin) Yetkisi verilecektir . bide bana sunu soylermisiniz sizden daha üstün yetkililere davranışınız nasıldır ve nekadar ciddi siniz ?

Bay_YY

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üstün yetkilelere saygılı davranır onların dediğini yaparım
Ciddiyim ama bazen saçmalarım

ClooneyPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
son olarak sizi alıcaz Arkadaşlar başkada alımımız yok suan server bitince aktif olanlardan bi kişiyi alıcaz ama suanlık bütün alımlarımız bitti ve server pl leriyle ugraşıyorum inşallah server bi 10 kişi 20 kişi kadar oyuncu olursa dedigim gibi ilerde alımlarımız olur 1 Moderator filan alabiliriz :)

Üstün yetkilelere saygılı davranır onların dediğini yaparım
Ciddiyim ama bazen saçmalarım
Tamam dır servere bi 20 dk sonra filan gelin bilinmeyen bi nedenle server cokuşe ugradı bizde bilmiyoruz bunun nedenini

CengizHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
CloneeyPvP kardeş ben mod seçildim ya ben tagları ve manuadd leri ayarlicam yetkileri de yapacam tek bir şart kabul ederseniz yaparım etmesseniz de yaparım şartım Admin yada SrMod OLmak

ClooneyPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CloneeyPvP kardeş ben mod seçildim ya ben tagları ve manuadd leri ayarlicam yetkileri de yapacam tek bir şart kabul ederseniz yaparım etmesseniz de yaparım şartım Admin yada SrMod OLmak
Oncelikle biz Moderator leri nerdeyse hack leri banlasın uyarı versin diye alıyoruz ama işini cok iyi yaparsan Yetkin Sr.Mod A FİLAN YUKSELEBİLİR suan butun hersey hazır ama maplere yardım edersen beni mutlu edersin :) Serverde 20 10 dk sonra acılaçaktır merak etme bi aksilik cıktı :)