Hd Texture Pack ve Mod Sorunu

zaferb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba.

Lb Photo realism pack hd 256x256 ile Tale of Kingdoms vb. modları nasıl sorunsuz olarak birlikte kullanabilirim.

Tek başına lb photo realism packini kuruyorum, problem yok. Minecraft forge ile diğer modları da tek başına kuruyorum problem yok. Ama Önce texture packi kurup (optifine ile) ardından minecraft forge ile modları kurmaya kalktığımda oyuna girince siyah beyaz gri tonlarında bir minecraft ile karşılaşıyorum.

Dediğim gibi hd texture packlerle modları nasıl birlikte kullanabilirim?

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorun çıkmaması lazımdır , tabi doğru yüklendiyse . Sorununuzu resim çekip bizimle paylaşırsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.

zaferb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorun çıkmaması lazımdır , tabi doğru yüklendiyse . Sorununuzu resim çekip bizimle paylaşırsanız daha rahat yardımcı olabiliriz.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler... Şu an bilgisayarımın başında değilim, akşam problemin resmini yüklerim.
Yükleme esnasında şunları yaptım:
1. Texture pack i gerekli yere attım. winrar ile minecraft.jar içine optifine dosyalarını attım. Meta-inf sildim.
2. Minecraft Forge'u minecraft.jar'ın içine yukarıdaki gibi yükledim. İstediğim modları mod klasörüne koydum.(5-6 tane mod)
3. Sonra oyunu açtığımda texture modunu seçtim. Modlar yüklü gözüküyordu. fakat Texture pack ile ilgili blockların renklerinde kaymalar vs.(texture pack görüntülerinde problem varmış gibi)
Not: Texture packi tek başına yükleyince ya da modları problem olmuyor.

Akşam resimleri atarım. Yukarıdaki kurulum sıralaması doğru mu acaba?

Düzeltme: Bu arada bir arkadaş sadece Lb Photo realism pack in desteklediği modları kullanabilirsin mod olarak dedi, yoksa bu tür bir problem olabilirmiş doğru mudur?

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir problem yaratıcağını sanmam ve texture pack modları kapsamaz her modun kendine özel textureleri vardır mümkün olursa oyun dosyalarınızı da paylaşın lütfen. En son çare olarak istediğiniz modu ve texture packi yazıp bana gönderin sağlam haliyle size ulaştırırım.

zaferb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Problem çözüldü. Optifine'ın kurulmamış halini zip dosyasının içinden minecraft jarın içine atıyordum. Optifine'ın kurulu halini(doğrudan minecraft.jar) halini bin dosyasının içine atınca problem kalmadı. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

zaferb

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyunda camlar şu şekilde gözüküyor:

Not: Oyunda şu anda lb photo realism pack 256 yüklü ve tale of kingdom modunu oynuyorum. Oyundaki camlar böyle gözüküyor nasıl düzeltebilirim arkadaşlar?

Camlar.jpg