Hdl Professional Tv | Partner Aranıyor.

Rudy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İstediğimiz kriterlere uygun birisini bulduk.Hayırlı uğurlu olsun.18 Haziranda Geliyoruz.

Merhaba,

İlk önce kendimi tanıtmak ile başlayayım.Adım Bilal, 18 yaşımdayım.Lise son'a gidiyorum.İstanbulda oturuyorum.

Amacımız; 18 Hazirandan başlayarak özellikle yaz sezonu içerisinde olduğumuz sürece birçok adventure haritası ve hunger games sunucusunda 3 kişilik ekip halinde oynamak aynı anda da videolarını çekerek youtube kanalına yüklemek.

Peki Ne İstiyoruz ?

İlk olarak en az 17 yaş zorunluluğu vardır.Bunun dışında ekibe alınmadan önce skypeden bana ulaşıp sohbet etmek zorundasınız.Bu sırada hem sesinize hem kelimeleri kullanışınıza hemde ağzınız laf yapıyor mu ona bakacağız.Tabi oyun hakkında en az bizim kadar bilgili olmak zorundasınız.Ayrıca sadece 1 Kişi alacağız ekibe, bu kişi bize ayak uydurmalıdır.Bunların yanı sıra internetinizin iyi olması gerekir, çekim ortasında internetinizin gitmesi ya da çıkmak zorunda olmak gibi bi lüksünüz kesinlikle olamaz.Böyle bir olayda ekipten atılırsınız.En son olarakta İngilizce dil bilginiz iyi olmak zorunda, oynayacağınız tekli oyunlarda ingilizce tüm konuşmalar ve alt yazılar türkçeleştirecektir oynayan kişi tarafından.

Hangi Oyunlarda Video Çekeceğiz ?

Oyun listemiz gayet geniş.Ekipteki 4 kişide zaten steam hesabı ve Orjinal Minecraft hesabı bulunmaktadır.Toplu ekip olarak Hunger Games videoları çekeceğiz.3 er kişilik ekip olarakta Adventure videoları çekeceğiz.Bunlar dışında Video Editleme bilgisi olanlar bize istediği oyunu bildirerek o oyununda baştan sonuna kadar eğlenceli anlatımı ile videosunu çekebilir.Çekilen videolarda 2 lider den birisi tarafından beğenilmezse Youtube kanalına koyulmaz.

Peki Hedef ne ? yani Ne Olacak ?

Hedefimiz büyük bir kitleye ulaşmak ve bu yolda sağlam adımlar atacağız.Başladıktan kısa süre sonra Twitch kanalı açıp oradada günde en az 5-6 saat canlı yayın yapacağız.Bu sayede kitlemizi büyüteceğiz.

Bizim Yararımız Ne Olacak ?

Sizin yararınız ise en kötü ihtimalle etrafta tanınmaya başlayacaksınız fakat her şey planlandığı gibi güzel giderse bir süre sonra işiniz paraya dönüşebilir.

iletişim : aydinbilal96.gmail.com

HDL Professional TV Ekip Lideri Rudy

Rudy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Diyecek bir şey yok arkadaş dikkatli yorumun boşuna gitmesin diye sildim